Bunun için erken gebelik testi yapmaya gerk yok bence normal kaset testler yeterli olur diye düşünüyorum hatta çoğu kişi erken gebelik testinin yanlış sonuç verdiğini de söylüyorMerhaba arkadaslar 1 gunluk adet gecikmesiyle yapilan erken gebelik testi yaniltabilir mi yani gebelik.olsaydi yuzde yuz cikar miydi bilgisi olan yardimci olabilir mi
Ama daha 1 gun gecti kaset test belli eder mi kiBunun için erken gebelik testi yapmaya gerk yok bence normal kaset testler yeterli olur diye düşünüyorum hatta çoğu kişi erken gebelik testinin yanlış sonuç verdiğini de söylüyor
kaset test bana erken gebelik testinden dha guvenlir gelior hatta benim kanda bile cikmamisken kaset testte cikmisti erken gebelik te negatifti ama kaset test pozitifti bence kaset testle dene cikmzssa bi kac gun dha bekleyip tekrarla gec dollenme olabilirAma daha 1 gun gecti kaset test belli eder mi ki
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorumMerhaba arkadaslar 1 gunluk adet gecikmesiyle yapilan erken gebelik testi yaniltabilir mi yani gebelik.olsaydi yuzde yuz cikar miydi bilgisi olan yardimci olabilir mi
Ben adete 3 gün kala hem normal kaset test yaptım hem erken gebelik ikisi de hemen hemen aynıydıAma daha 1 gun gecti kaset test belli eder mi ki
Ben de hani negatifse negatiftir deyip kesip atmak istiyorum ama goguslerimde inanilmaz derecede bi anormallik var agrisi sabahlari daha siskin ve siddetli agriyla kalkiyorum akintilarim degisik bilemedim kafam cok karistikaset test bana erken gebelik testinden dha guvenlir gelior hatta benim kanda bile cikmamisken kaset testte cikmisti erken gebelik te negatifti ama kaset test pozitifti bence kaset testle dene cikmzssa bi kac gun dha bekleyip tekrarla gec dollenme olabilir
Ne guzel ya netlik istiyorum bende boyle arada kalmaktan nefret ediyorum negatifi gordum ama vucudum goguslerdeki asiri hassasiyet hala acaba mi dedirtiyo cunku coo cok siddetli agri var el degdiremiyorumBen adete 3 gün kala hem normal kaset test yaptım hem erken gebelik ikisi de hemen hemen aynıydı
Kırmızıyı görene kadar her zaman umut vardırNe guzel ya netlik istiyorum bende boyle arada kalmaktan nefret ediyorum negatifi gordum ama vucudum goguslerdeki asiri hassasiyet hala acaba mi dedirtiyo cunku coo cok siddetli agri var el degdiremiyorum
Cumlemiz icin hayirli saglikli evlatlar nasip olsunKırmızıyı görene kadar her zaman umut vardırAllah nasip etsin inşallah sağlıkla
sabah ilk idrarla kaset test dene cikmazssada bi kc gun sonra yine dene sonucta adet olana kadr umut var dimi canimBen de hani negatifse negatiftir deyip kesip atmak istiyorum ama goguslerimde inanilmaz derecede bi anormallik var agrisi sabahlari daha siskin ve siddetli agriyla kalkiyorum akintilarim degisik bilemedim kafam cok karisti
Evet evet az once arkadasimizin dedigi gibi kirmiziyi gorene kadar umut varsabah ilk idrarla kaset test dene cikmazssada bi kc gun sonra yine dene sonucta adet olana kadr umut var dimi canim
Öyle deme şükret Allah çocuk nasip ediyor, ne kadınlar var burada okuyorum görüyorum, Rabbim onlara da en güzel en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsinCumlemiz icin hayirli saglikli evlatlar nasip olsunbenim icim garip cok istiyorum desem yalan olur istemiyorum desem o da yalan olur tuhaf
Eder eder ben 4 gün önce onunla öğrenmiştimAma daha 1 gun gecti kaset test belli eder mi ki
Onu da deneyeyim.bari 3 gun gecti adetim 1. gun erken gebelik testi negatif cikinca bidaha yapmadimEder eder ben 4 gün önce onunla öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?