Merhaba arkadaşlar erken gebelik testi en geç ne zaman gösterir. Adetime 3.4 gün var ama tertemiz çıktı test aşağıya bırakıyorum. Birde 1 haftadır her belirtiyi yaşayan ben bugün belirti falan kalmadı yine psikolojik birşeyler yaşıyorum galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğin gibi psikolojik olabilir canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar erken gebelik testi en geç ne zaman gösterir. Adetime 3.4 gün var ama tertemiz çıktı test aşağıya bırakıyorum. Birde 1 haftadır her belirtiyi yaşayan ben bugün belirti falan kalmadı yine psikolojik birşeyler yaşıyorum galiba.
Merhaba canım belli olmaz canım yumurtlamanın başında mı sonunda mı hamile kaldın onu bilemeyiz Allah bilir ancak birkaç gün sonra ya da bir iki gün sonra falan tekrar et testiniMerhaba arkadaşlar erken gebelik testi en geç ne zaman gösterir. Adetime 3.4 gün var ama tertemiz çıktı test aşağıya bırakıyorum. Birde 1 haftadır her belirtiyi yaşayan ben bugün belirti falan kalmadı yine psikolojik birşeyler yaşıyorum galiba.
Ne zormuş her ay hüsrana uğramak 15 aydır aynı hüsran Allah yıllarca bekleyenlere selâmet ve sabır versin. Kafada mi bitiyor bilmiyorum kimisi ilk ilişki de ya da istediği anda oluyor. Sürpriz oldu diyorlar.kafamizdan atsak belki bizde sürpriz duyebiliride atamıyorum ki kafamdan. En çok ta rahime giren çok şiddetli 2 tane kramp tan sonra umitlenmistim. Bide devamlı bacaklarım ağrıyor. Demekki kısmetim.baska zaman hayırlısını en kolaylikla nasip etsin inşallahMerhaba canım belli olmaz canım yumurtlamanın başında mı sonunda mı hamile kaldın onu bilemeyiz Allah bilir ancak birkaç gün sonra ya da bir iki gün sonra falan tekrar et testini
Belirtim sanki psikolojik degildi . Rahime giren çok şiddetli kramplar bide yumurtlama döneminden beri geçmeyen göğüs sızısı .ne bilim bunlar nasıl psikolojik olabilir ki. Hadi mide bulantısı ve vs olur da kramp nasıl girer anlayamadimDediğin gibi psikolojik olabilir canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Beynimiz bazen bize oyun oynuyor inşallah hamilesinizdir geç döllenmedir Allah yardımcın olsun inşallahBelirtim sanki psikolojik degildi . Rahime giren çok şiddetli kramplar bide yumurtlama döneminden beri geçmeyen göğüs sızısı .ne bilim bunlar nasıl psikolojik olabilir ki. Hadi mide bulantısı ve vs olur da kramp nasıl girer anlayamadim
Belirtim sanki psikolojik degildi . Rahime giren çok şiddetli kramplar bide yumurtlama döneminden beri geçmeyen göğüs sızısı .ne bilim bunlar nasıl psikolojik olabilir ki. Hadi mide bulantısı ve vs olur da kramp nasıl girerDediğin gibi psikolojik olabilir canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Sanırım öyle canım ne diyim Hayırlısı olsun her ay adete 1 hafta kala başlıyor stres kafanızdan atsak olacak belki de atamıyorum ki . Rahme giren kramp gebelik belirtileri arasında varmıdır acabaBeynimiz bazen bize oyun oynuyor inşallah hamilesinizdir geç döllenmedir Allah yardımcın olsun inşallah
Hafif ağrılar var evet benim de testim şu aralar pozitif hafif adet ağrıları gibi ağrılar çekiyorum ama bakalım sanırım düşük yapacağım Allah hayırlısını nasip etsinBelirtim sanki psikolojik degildi . Rahime giren çok şiddetli kramplar bide yumurtlama döneminden beri geçmeyen göğüs sızısı .ne bilim bunlar nasıl psikolojik olabilir ki. Hadi mide bulantısı ve vs olur da kramp nasıl girer
Sanırım öyle canım ne diyim Hayırlısı olsun her ay adete 1 hafta kala başlıyor stres kafanızdan atsak olacak belki de atamıyorum ki . Rahme giren kramp gebelik belirtileri arasında varmıdır acaba
Vallahi ben o sürpriz oldu diyenlere hiç inanmıyorum biliyor musun ay sürpriz oldu aslında düşünmüyorduk falan diyen kaç kişinin daha sonra aradan bir sene 6 ay ya da 2 yıl geçtikten sonra yani çeşitli zamanlarda ay işte hamile kalmak için şunu yaptım bunu yaptım dediğini başkalarından ya da bizzat kendi ağzından duydum hayır ne oluyor sanki yani uğraştığını söylemekle ne oluyor ki çok saçma geliyor bana böyle şeyler uğraşıyorsan uğraşıyorsun yani hamile kalmak için sürpriz oldu falan diye yalana ne gerek var şov kime yaniNe zormuş her ay hüsrana uğramak 15 aydır aynı hüsran Allah yıllarca bekleyenlere selâmet ve sabır versin. Kafada mi bitiyor bilmiyorum kimisi ilk ilişki de ya da istediği anda oluyor. Sürpriz oldu diyorlar.kafamizdan atsak belki bizde sürpriz duyebiliride atamıyorum ki kafamdan. En çok ta rahime giren çok şiddetli 2 tane kramp tan sonra umitlenmistim. Bide devamlı bacaklarım ağrıyor. Demekki kısmetim.baska zaman hayırlısını en kolaylikla nasip etsin inşallah
Aynen haklsiin canım bebek olunca bı havalara giriyorlar hemen. Ne diyim Allah bizede tez zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah kucağımızi boş bırakmasınVallahi ben o sürpriz oldu diyenlere hiç inanmıyorum biliyor musun ay sürpriz oldu aslında düşünmüyorduk falan diyen kaç kişinin daha sonra aradan bir sene 6 ay ya da 2 yıl geçtikten sonra yani çeşitli zamanlarda ay işte hamile kalmak için şunu yaptım bunu yaptım dediğini başkalarından ya da bizzat kendi ağzından duydum hayır ne oluyor sanki yani uğraştığını söylemekle ne oluyor ki çok saçma geliyor bana böyle şeyler uğraşıyorsan uğraşıyorsun yani hamile kalmak için sürpriz oldu falan diye yalana ne gerek var şov kime yani
Hayırlısı olsun canım kötüyü düşünme çağırma canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,Hafif ağrılar var evet benim de testim şu aralar pozitif hafif adet ağrıları gibi ağrılar çekiyorum ama bakalım sanırım düşük yapacağım Allah hayırlısını nasip etsin
Benim kardeşimin eşi düğün gecesi hamile kaldı zaten 2 de uyumaya gittiler yorgunluktan ölüyorlardı gerçekten hiçbirşey yapmadım çocuk olsun diye diyor hemen uyudum sonra diyor daha balayına gidicektiler kış tatili olarak..bence kısmeti varsa saniyesinde duş alınsın tuvalete geçilmin yine de tutunurVallahi ben o sürpriz oldu diyenlere hiç inanmıyorum biliyor musun ay sürpriz oldu aslında düşünmüyorduk falan diyen kaç kişinin daha sonra aradan bir sene 6 ay ya da 2 yıl geçtikten sonra yani çeşitli zamanlarda ay işte hamile kalmak için şunu yaptım bunu yaptım dediğini başkalarından ya da bizzat kendi ağzından duydum hayır ne oluyor sanki yani uğraştığını söylemekle ne oluyor ki çok saçma geliyor bana böyle şeyler uğraşıyorsan uğraşıyorsun yani hamile kalmak için sürpriz oldu falan diye yalana ne gerek var şov kime yani
Kesinlikle katılıyorum bunda sıkıntı yok zaten bak söylüyorda ama aylarca uğraşıp yok eltisiyle kuzeniyle yarışanlar varya ben bunlara denk geldim bebek için uğraştığını söyleyenlere "ayy bizede süpriz oluyor" demeleri sonrasında ortaya çıkıyor işte ayy neyseBenim kardeşimin eşi düğün gecesi hamile kaldı zaten 2 de uyumaya gittiler yorgunluktan ölüyorlardı gerçekten hiçbirşey yapmadım çocuk olsun diye diyor hemen uyudum sonra diyor daha balayına gidicektiler kış tatili olarak..bence kısmeti varsa saniyesinde duş alınsın tuvalete geçilmin yine de tutunur
Kanamam oldu geçe hafta 3 gün sürdü adet gibi yoğun pıhtılı şimdide lekelenme devam ediyor beya düzenli yükselmiyor ne düşüneceğimi şaşırdım öğleden sonra kontrole gideceğimHayırlısı olsun canım kötüyü düşünme çağırma canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,![]()
Kıyamam ya seni çok iyi anlıyorum.ugrasuyoruz zar zor Allah nasip ediyor bide süreç olumlu ilerlemedi mi kafa gidiyor. Ama.sakin stres yapma bak bebeğin de etkilenmesin canimKanamam oldu geçe hafta 3 gün sürdü adet gibi yoğun pıhtılı şimdide lekelenme devam ediyor beya düzenli yükselmiyor ne düşüneceğimi şaşırdım öğleden sonra kontrole gideceğim
Kıyamam ya seni çok iyi anlıyorum.ugrasuyoruz zar zor Allah nasip ediyor bide süreç olumlu ilerlemedi mi kafa gidiyor. Ama.sakin stres yapma bak bebeğin de etkilenmesin canim
Maalesef doktor düşük dedi haftaya gel tekrardan dedi
Canım hamile misin? İkinci çizgi geç mi çıktı yoksa ilk 5 dakikada mı? Hamilelik de ola bilir ya aslında ama kuruma çizgisine de benziyor inşallah hamilelikdir benziyor çünküArkadaşlar Merhaba Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah Bana yardımcı olursanız çok sevinirim 2 gün önce pembe bir peçete üstü kanamam oldu kahverengiye döndü dün bitti Test yaptım silik çıktı bugün yine başka marka aldım yine silik ama düne göre daha belirgin resime ekledim Sizce var mıdır Pazar günü adet günüm 4 gün var kan vermeli miyim ne zaman veriyim Yarın kan versem çıkar mı varsa gebelik