M mmlkk Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2022 7 3 16 30 30 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mmlkk #1 Hayırlı geceler tecrübeli olanlara danışmak istiyorum. Sizce silik bir çizgi var mı bana mı öyle geliyor? Bir kaç gün sonra tekrarlaamlı mıyım? Eklentiler IMG_7152.webp 6,4 KB · Görüntüleme: 48
Hayırlı geceler tecrübeli olanlara danışmak istiyorum. Sizce silik bir çizgi var mı bana mı öyle geliyor? Bir kaç gün sonra tekrarlaamlı mıyım?
Y yelkus00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 1.792 521 38 29 30 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mmlkk #2 mmlkk .!.: Hayırlı geceler tecrübeli olanlara danışmak istiyorum. Sizce silik bir çizgi var mı bana mı öyle geliyor? Bir kaç gün sonra tekrarlaamlı mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben göremedim malesef bir kaç gün sonra sabah ilk idrar ile deneyin isterseniz
mmlkk .!.: Hayırlı geceler tecrübeli olanlara danışmak istiyorum. Sizce silik bir çizgi var mı bana mı öyle geliyor? Bir kaç gün sonra tekrarlaamlı mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben göremedim malesef bir kaç gün sonra sabah ilk idrar ile deneyin isterseniz
M mmlkk Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2022 7 3 16 30 30 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mmlkk #3 yelkus00 .!.: Ben göremedim malesef bir kaç gün sonra sabah ilk idrar ile deneyin isterseniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğiniz gibi biraz daha bekleyip yine yapmak en doğrusu
yelkus00 .!.: Ben göremedim malesef bir kaç gün sonra sabah ilk idrar ile deneyin isterseniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğiniz gibi biraz daha bekleyip yine yapmak en doğrusu
Y yelkus00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 1.792 521 38 29 30 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mmlkk #4 mmlkk .!.: Teşekkür ederim dediğiniz gibi biraz daha bekleyip yine yapmak en doğrusu Genişletmek için tıkla... İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
mmlkk .!.: Teşekkür ederim dediğiniz gibi biraz daha bekleyip yine yapmak en doğrusu Genişletmek için tıkla... İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
M mmlkk Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2022 7 3 16 30 30 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mmlkk #5 yelkus00 .!.: Ben göremedim malesef bir kaç gün sonra sabah ilk idrar ile deneyin isterseniz Genişletmek için tıkla... T çizgisinin bitimine doğru hafif silik bir şekilde var gibi o yüzden heyecan yaptım böyle olabilir mi diye de merak ettim
yelkus00 .!.: Ben göremedim malesef bir kaç gün sonra sabah ilk idrar ile deneyin isterseniz Genişletmek için tıkla... T çizgisinin bitimine doğru hafif silik bir şekilde var gibi o yüzden heyecan yaptım böyle olabilir mi diye de merak ettim
M mmlkk Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2022 7 3 16 30 30 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mmlkk #6 yelkus00 .!.: İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin
yelkus00 .!.: İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin
Y yelkus00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 1.792 521 38 29 30 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mmlkk #7 mmlkk .!.: T çizgisinin bitimine doğru hafif silik bir şekilde var gibi o yüzden heyecan yaptım böyle olabilir mi diye de merak ettim Genişletmek için tıkla... Fotoğraf kalitesi buraya atınca düşüyor tam netlik olmadığı için seçemiyorum. Siz iki gün sonra bir daha deneyin isterseniz
mmlkk .!.: T çizgisinin bitimine doğru hafif silik bir şekilde var gibi o yüzden heyecan yaptım böyle olabilir mi diye de merak ettim Genişletmek için tıkla... Fotoğraf kalitesi buraya atınca düşüyor tam netlik olmadığı için seçemiyorum. Siz iki gün sonra bir daha deneyin isterseniz
M mmlkk Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2022 7 3 16 30 30 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mmlkk #8 yelkus00 .!.: Fotoğraf kalitesi buraya atınca düşüyor tam netlik olmadığı için seçemiyorum. Siz iki gün sonra bir daha deneyin isterseniz Genişletmek için tıkla... Evet kalite düşüyor dediğiniz gibi. İki gün daha sabredeceğim bakalım
yelkus00 .!.: Fotoğraf kalitesi buraya atınca düşüyor tam netlik olmadığı için seçemiyorum. Siz iki gün sonra bir daha deneyin isterseniz Genişletmek için tıkla... Evet kalite düşüyor dediğiniz gibi. İki gün daha sabredeceğim bakalım