Erken gebelik testi

Bence adetiniz gecikmiş şüpheniz varsa kan verin bu testlerle uğraşmayın

Bugün gittim fakat doktor ameliyattaymış o yüzden kan aldıramadım yarım cumartesi sağlık ocağıda kapalı o yüzden bir Danışmak istedim

Silik çizgi hCG varlığına işaret ediyor, ama erken testler bazen yanıltıcı olabilir. Adetiniz 3 gün gecikmişse bu noktada idrar testleri hassasiyetini kaybedebilir, yanlış negatif ya da silik sonuçlar çıkabilir. İki ihtimal var: Ya hamilesiniz ve hCG seviyesi henüz yeterince yükselmemiş, ya da hormonal bir dalgalanma var. Kesin cevap için kan testi (beta-hCG) yaptırın derim

Bugün gittim hastaneye fakat doktor ameliyattaymış o yüzden kan aldıramadım yarında sağlık ocağıda kapalı mecbur pazartesiyi bekliycez

Bugün gittim fakat doktor ameliyattaymış o yüzden kan aldıramadım yarım cumartesi sağlık ocağıda kapalı o yüzden bir Danışmak istedim
İnşallah gönlünce olur demek istediğim testlerin biri net biri az çıkarmış stresten başka bisey değil kan net sonucu verir rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…