Erken gebelik testi

belinay_0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
28
4
1
22
Kızlar sizce varmı yokmu ? Prodoctor böyle çıkınca şüpheli kaldım 😔
1752274850447.webp

Bence adetiniz gecikmiş şüpheniz varsa kan verin bu testlerle uğraşmayın

Bugün gittim fakat doktor ameliyattaymış o yüzden kan aldıramadım yarım cumartesi sağlık ocağıda kapalı o yüzden bir Danışmak istedim

Silik çizgi hCG varlığına işaret ediyor, ama erken testler bazen yanıltıcı olabilir. Adetiniz 3 gün gecikmişse bu noktada idrar testleri hassasiyetini kaybedebilir, yanlış negatif ya da silik sonuçlar çıkabilir. İki ihtimal var: Ya hamilesiniz ve hCG seviyesi henüz yeterince yükselmemiş, ya da hormonal bir dalgalanma var. Kesin cevap için kan testi (beta-hCG) yaptırın derim

Silik çizgi hCG varlığına işaret ediyor, ama erken testler bazen yanıltıcı olabilir. Adetiniz 3 gün gecikmişse bu noktada idrar testleri hassasiyetini kaybedebilir, yanlış negatif ya da silik sonuçlar çıkabilir. İki ihtimal var: Ya hamilesiniz ve hCG seviyesi henüz yeterince yükselmemiş, ya da hormonal bir dalgalanma var. Kesin cevap için kan testi (beta-hCG) yaptırın derim
Bugün gittim hastaneye fakat doktor ameliyattaymış o yüzden kan aldıramadım yarında sağlık ocağıda kapalı mecbur pazartesiyi bekliycez 😔

Bugün gittim fakat doktor ameliyattaymış o yüzden kan aldıramadım yarım cumartesi sağlık ocağıda kapalı o yüzden bir Danışmak istedim
İnşallah gönlünce olur ☺️ demek istediğim testlerin biri net biri az çıkarmış stresten başka bisey değil kan net sonucu verir rahatlarsın ☺️

Back
X