Güvenilir bi markaysa var gibi duruyorMerhaba.. Gebelik var mı sizce?
5 auğustoda 2 ay olucak olmayalı, bu testi bugün yaptım sabah 9 ilk idrar ile, dün sabah ise de kan testi verdim ama negatif di, ve bu elimdeki test 3 dk içinde sonuçlandı.Güvenilir bi markaysa var gibi duruyor
Freely Pregnancy 6 gün öncesine kadar yazıyorGüvenilir bi markaysa var gibi duruyor
Dün sabah kan testi yaptırdım, ve 0.10 du. Negatif çıktı. Bu sabah ise idrar testi yaptım, ve ikinci çizgi böyle açık pembemsi çıktıMerhaba bence var gibi görünüyor kan testi yapabilir ve netleştirebilirsiniz hayırlı olsun şimdiden
Kan testi negatif ise bu testin bir geçerliliği yok maalesef, yalancı pozitif çıkarmış5 auğustoda 2 ay olucak olmayalı, bu testi bugün yaptım sabah 9 ilk idrar ile, dün sabah ise de kan testi verdim ama negatif di, ve bu elimdeki test 3 dk içinde sonuçlandı.
Teşekkür ederim, cuma günü gidecegimEğer kan testi negatif ise maalesef bu test yalancı pozitif vermiş doktora danışsanız daha iyi olur sanırım
Aynı durumu yaşıyorum reglim düzenlidir bir hafta kadar gecikti bu ay gecikmenin 4. Günü idrar testi yaptım pozitifti, ertesi gün yine yaptım pozitifti bende gidip kan verdim ama negatif çıktı. Allah bizlere sabır versin gerçektenTeşekkür ederim, cuma günü gidecegim
Aynı durumu yaşıyorum reglim düzenlidir bir hafta kadar gecikti bu ay gecikmenin 4. Günü idrar testi yaptım pozitifti, ertesi gün yine yaptım pozitifti bende gidip kan verdim ama negatif çıktı. Allah bizlere sabır versin gerçekten
Bu arada testte güvenilir bir markaymış güya
Bu testler insanı çileden çıkartıyor ya gerçekten, Bende haftaya gidicem kadın doğuma hakkımızda hayırlısı olur inşallahAy amin Vallah Allah bize sabır versin… benim şimdi 5 Auğustosda ama adet olmayalı 2 ay olucak. Yarın kadın doğuma gidyiyorum sabahtan. Bu arada bu sabah yine test yaptım ve saniyeler içinde yine ikincisi silik çıktı. Anlam veremiyorum gerçekten sinirlendim. Ama şöyle de olabiliyorum, eğer negatif kanda çıkıp test de ikincisi silik çıkıyorsa çok erken döneminde de olabilirmiş. Lütfen sende bir kadın doğuma git.. Bu sabahı testimi atıyorum şimdi buarada bu ikinci idrar, sabah erkenden yapamadim ama eminimki daha koyu cikardi, yani mecbur wc ye gidip öyle eczaneye gittim birdaha test almaya kafayi yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?