Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif gözüküyor. Markası ne ve ne kadar sürede çıktıRegle 2 gün kala erken gebelik testi yaptım yorumlar mısınız
Softec marka. Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor o yüzden hiç ümitlenemiyorum. İlk 4 5 dk da çıktıPozitif gözüküyor. Markası ne ve ne kadar sürede çıktı
Pozitif bence canım. İstersen başka bir markayla da teyit etSoftec marka. Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor o yüzden hiç ümitlenemiyorum. İlk 4 5 dk da çıktı
Yarın başka marka alıp deneyeyim o haldePozitif bence canım. İstersen başka bir markayla da teyit et
Adet olacakmış gibi ağrı gebelikte de oluyor canımYarın başka marka alıp deneyeyim o halde
Baya alt karnım ağrıyor. Adet olmadan önce olur ya kasılmalar falan o şekilde.Adet olacakmış gibi ağrı gebelikte de oluyor canım
Ben burdayim diyor bence yarın direk kan verin teste falan gerek yok zaten tekrar pozitifi görürseniz kan vericeksinizRegle 2 gün kala erken gebelik testi yaptım yorumlar mısınız
Canım tekrarladın mı testi?Kızlar teste başka bakan yok mu acaba
Testin markası ne bilmiyorum ama pozitif gibi. Kan verin istersenizBakar mısınız benim testim 3 tane farklı günlerde yaptım hepsi de testi yapttimtan saatler sonra çıktı. Sizce hamilemiyim. Şuan adetime 2 gün var Eki Görüntüle 3622641 Eki Görüntüle 3622642 Eki Görüntüle 3622643
evet ben de gebe olduğumu öğrendim ve aynı ağrılar kasılmalar oluyor doktorum normal dediBaya alt karnım ağrıyor. Adet olmadan önce olur ya kasılmalar falan o şekilde.
DS sağlık markası. Ama bu silik çizgi 4-5 saat sonra çıktı birde erken gebelik testi yaptım akşam onda bişey cikmadiTestin markası ne bilmiyorum ama pozitif gibi. Kan verin isterseniz
Bunlar kuruma çizgisi canım malesef. Bende de çok oldu böyle ondan biliyorum. Olsaydı erken gebelik testinde bundan koyu çıkardı.Bakar mısınız benim testim 3 tane farklı günlerde yaptım hepsi de testi yapttimtan saatler sonra çıktı. Sizce hamilemiyim. Şuan adetime 2 gün var Eki Görüntüle 3622641 Eki Görüntüle 3622642 Eki Görüntüle 3622643