Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

vlburcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
11
1
1
27
Merhaba güzel hemcinslerim, daha önce hiç böyle bir gebelik testi sonucum olmamıştı. Reglime 7 gün var . Testin 'T' kısmı tamamen beyaz görünüyor ama aslında o beyazın içinde aşırı aşırı silik bir şekilde bir çizgi var bunu görebiliyorum. Fakat ilk defa böyle degisik bir test oldu. Başına gelenler varsa bilgilendirebilir mi acaba? Sevgiler 🍀🌷

NOT. Testin fotoğrafını ekliyorum ama paylaştığım zaman görünmüyor maalesef. Uygulamada yeniyim.

Son düzenleme:
Merhaba güzel hemcinslerim, daha önce hiç böyle bir gebelik testi sonucum olmamıştı. Reglime 7 gün var . Testin 'T' kısmı tamamen beyaz görünüyor ama aslında o beyazın içinde aşırı aşırı silik bir şekilde bir çizgi var bunu görebiliyorum. Fakat ilk defa böyle degisik bir test oldu. Başına gelenler varsa bilgilendirebilir mi acaba? Sevgiler 🍀🌷

NOT. Testin fotoğrafını ekliyorum ama paylaştığım zaman görünmüyor maalesef. Uygulamada yeniyim.
Dosya ekle diyorsun cevaplaya basıyorsun canım

Ekledim bak sırayla

Eklentiler

• IMG_3165.webp
    IMG_3165.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_3166.webp
    IMG_3166.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 14
Ekledim bak sırayla
En altta solda dosya ekleye dokun fotograf arşivi de galerin çıkacak sonra fotoyu seç ekle de ekledikten sonra aşağıda cevaplaya basmadan yukarı mesaj yazmazsan kabul etmiyor yaz bişiler cevapla de tamam

Back
X