- 28 Eylül 2025
- 15
- 0
- 1
- Konu Sahibi sonbaharyazk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyelim bakalım teşekkürlerTest bozuk gibi, bu kadar erken yapılınca silik çizgi çok yanıltıyor bence adet gününü bekleyin
Çizgilerin birbirine yakın olması da kafamı karıştırdı ve acaba cizgisininn pembeliği oraya taştığı için mi böyle görünüyor anlayamadımEki Görüntüle 3652262 Eki Görüntüle 3652262 Kızlar adetime 5 gün var testim böyle çıktı markası prodoctor çok silik bi çizgi var ama bilemedim böyle çıkan var mıydı
Sanırım kalitesi düştüğü için ben görmüyorum bazı testler bozuk çıkıyor ben days doctor test yaptım pozitif çıkardı daha sonra başka test yaptım negatifti adet gecikmesini beklemek en mantıklısı eve sabırsız oluyor insan ama bekleeni tavsiye ederim çok da aklında takılı kaldıysa birçok yorumda predictor erly test güvenilir diye okudum onu deneyebilirsin inşallah hamileyizdirÇizgilerin birbirine yakın olması da kafamı karıştırdı ve acaba cizgisininn pembeliği oraya taştığı için mi böyle görünüyor anlayamadım
Artımed bu yalancı cıkarıyorEki Görüntüle 3650347 Gebelik testim ilk önce çift çizgi çıktı daha sonra 10 15 dk sonra ikinci çizgi silindi ne anlama geliyor adetime bir hafta var
Aynen kalitesi düşmüş canım şimdi bende baktım da kuruyunca aynı çizgi iyice belli olmuş pembe taşmış gibi çizgi gibi emin olamadım bende yarın ilk idrarla yine yapayım diyorum yine de erken mi bekleyeyim mi sizce ne yapayımSanırım kalitesi düştüğü için ben görmüyorum bazı testler bozuk çıkıyor ben days doctor test yaptım pozitif çıkardı daha sonra başka test yaptım negatifti adet gecikmesini beklemek en mantıklısı eve sabırsız oluyor insan ama bekleeni tavsiye ederim çok da aklında takılı kaldıysa birçok yorumda predictor erly test güvenilir diye okudum onu deneyebilirsin inşallah hamileyizdir![]()
Days doctor yalanci pozitif verdi maalesefArtımed bu yalancı cıkarıyor
O da veriyo öyle nimo da veriyorDays doctor yalanci pozitif verdi maalesef
Ben göremiyorumPeki bu sizce var mıdır adet günüm bugün Eki Görüntüle 3653743 Eki Görüntüle 3653743
Buraya atınca kalite düşüyor sanırım ama zaten silik bir çizgi çok net değilBen göremiyorum