Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar transferinin 10. Günü evde test yaptım ancak silik çizgi dahi çıkmadı pazartesi kan vermem lazım bu şekilde olup kanda pozitif çıkan oldumu
5. Gün ama hiç umudum kalmadı inşallah teşekkür ederimKaçıncı gün embriyosuydu inşallah kan tahlilinde güzel hayırlı haberler alırsın Amin![]()
5. Gün ama hiç umudum kalmadı inşallah teşekkür ederim
Benimde dün 8. Günümdü ve erken gebelik testi yaptım böyle cıktı 5.gün embriyosu 25 eylül transfer olmuştumSelam kizlar transferinin 10. Günü evde test yaptım ancak silik çizgi dahi çıkmadı pazartesi kan vermem lazım bu şekilde olup kanda pozitif çıkan oldumu
Belki resimden kaynaklıdır ben ikinci çizgiyi göremedim ama erken zaten gününu beklememiz en güzeli sanırım çünkü test yapınca da moralimiz bozuluyor strese giriyoruz inşallah sizinde benimde pozitif çıkar.Böyle cıktı
Benimde dün 8. Günümdü ve erken gebelik testi yaptım böyle cıktı 5.gün embriyosu 25 eylül transfer olmuştum
Günaydınn. Ben cok kez denemiş ve ilk kızımıza kucagıma almıs biri olarak emin olun bu testler gebelik yoksa asla cıkmıyor silikte olsa varsa gebelik var demek. Fotografta belli olmamıs buraya yükleyince ama varTestin güvenilir mi canım inşallah bebeğin seninledir elinde test varsa sabah tekrarla istersen Kan testin pazartesi günü mü ?
Daha önceki transferlerimde değil silik ikxinci cizgi bile cıkmadı kızımdada aynı böyleydi hatta burda o zamanlarda vardı 2017 tüp bebek transfer diye oraya atmısım böyle silikBelki resimden kaynaklıdır ben ikinci çizgiyi göremedim ama erken zaten gününu beklememiz en güzeli sanırım çünkü test yapınca da moralimiz bozuluyor strese giriyoruz inşallah sizinde benimde pozitif çıkar.
Buna kesinlikle katılıyorum. Ben 3.gun embriyosunu 6.gun akşam yaptığım testle cok silik bir sekilde öğrenmiştim. Bu kaliteli olanlar cok hassas varsa mutlaka cikiyor yoksa yoktur. Rabbim hepimize çift çizgi görmeyi nasip etsinGünaydınn. Ben cok kez denemiş ve ilk kızımıza kucagıma almıs biri olarak emin olun bu testler gebelik yoksa asla cıkmıyor silikte olsa varsa gebelik var demek. Fotografta belli olmamıs buraya yükleyince ama var
Bence var. Özellikle telefonun flaşı ile gözüküyordur daha net. Bende böyle öğrenmiştim. Testi akşam mi yaptınız sabah mi?Böyle cıktı
Bende kızımda öğrenmiştim o 3. Gün embriyosuydu 10.gün öğrenmiştim hatta ilk idrar değil zar zor yaptıgım çişle yine aynı böyle silikti. Ondan sonrakilerde asla cizgi cıkmadı testlerimde yanılma payı bile olmadı düşün. Bence varsa cıkıyorBuna kesinlikle katılıyorum. Ben 3.gun embriyosunu 6.gun akşam yaptığım testle cok silik bir sekilde öğrenmiştim. Bu kaliteli olanlar cok hassas varsa mutlaka cikiyor yoksa yoktur. Rabbim hepimize çift çizgi görmeyi nasip etsin
İkindin vakti yaptım 5 gibi kızımı kurstan aldım dedim hadi bi test alıp yapayım ilk 5 dk da böyle silik oldu hemenBence var. Özellikle telefonun flaşı ile gözüküyordur daha net. Bende böyle öğrenmiştim. Testi akşam mi yaptınız sabah mi?
Bir de sabah yapın bakalım daha net çıkacak mı. Benimki maalesef kimyasal çıkmıştı testler de hiç koyulaşma olmadı kan verene kadar takip ettim. Ancak testlerin güvenli oldugunu da görmüş oldum . 20 lere düşünce bile pozitif çıkıyordu . Rabbim gönlünuze göre versinİkindin vakti yaptım 5 gibi kızımı kurstan aldım dedim hadi bi test alıp yapayım ilk 5 dk da böyle silik oldu hemen
Canım onuda yaşadım bikez ama onda böyle olmamıstı benim cıkmamıstı hemen bekleyinxe cıkmıstı.birde o kimyasalımda ve tutunma olmayanlarda benim cok agrım olmustu hele o kimyasalda bel kasık karın agrısı bacaklarıma vururdy bi terslik oldugunu bilmiştim Yarın belki kan veririm yada pazartesi . Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah.Bir de sabah yapın bakalım daha net çıkacak mı. Benimki maalesef kimyasal çıkmıştı testler de hiç koyulaşma olmadı kan verene kadar takip ettim. Ancak testlerin güvenli oldugunu da görmüş oldum . 20 lere düşünce bile pozitif çıkıyordu . Rabbim gönlünuze göre versin
Aminn inşallah. Ben hiç oyle şeyler hissetmemistim ve ilk transferimdi ve hissetmistim oldugunu cok mucizeviydi. Hayatımda ilk defa hamileliğe o kadar yaklasmistim ki devamı gelmediCanım onuda yaşadım bikez ama onda böyle olmamıstı benim cıkmamıstı hemen bekleyinxe cıkmıstı.birde o kimyasalımda ve tutunma olmayanlarda benim cok agrım olmustu hele o kimyasalda bel kasık karın agrısı bacaklarıma vururdy bi terslik oldugunu bilmiştim Yarın belki kan veririm yada pazartesi . Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah.
Tüp Bebek ile değil bir defa adetim gecikti test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim negatifti testlerin yaniltmasi oluyor böyle bişey yaşadım çünkü ama inşallah isteyen herkese Allah'ım nasip etsin inşallah vardırGünaydınn. Ben cok kez denemiş ve ilk kızımıza kucagıma almıs biri olarak emin olun bu testler gebelik yoksa asla cıkmıyor silikte olsa varsa gebelik var demek. Fotografta belli olmamıs buraya yükleyince ama var