• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN GEBELİK TESTİ

fatosteacherrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Hanımlar merhaba. Bugün prodoctor marka erken gebelik testi yaptım öğlen saatlerinde. Açık kahverengi pembe akıntım geldi ve inanılmaz yorgun hissediyorum. Testin görüntüsünü paylaşıyorum yine silik çıktı ve beşinci gün gecikmedeyim. Normalde 28 veya 29 u olmam gerekirdi. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bu şekilde yaşayanlar var mı ?

Eklentiler

• IMG_2004.webp
    IMG_2004.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 422
Çok silik bir çizgi var gibi. Ne kadar süre sonra çektin acaba fotoğrafı
İnşallah dilediğin gibi olur 🙏🏻

Hanımlar merhaba. Bugün prodoctor marka erken gebelik testi yaptım öğlen saatlerinde. Açık kahverengi pembe akıntım geldi ve inanılmaz yorgun hissediyorum. Testin görüntüsünü paylaşıyorum yine silik çıktı ve beşinci gün gecikmedeyim. Normalde 28 veya 29 u olmam gerekirdi. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bu şekilde yaşayanlar var mı ?
Benim böyle çıkıyor awox la yaptım bu sabah bu şekil çizgi çıktı kaset testle yaptım yıne aynı şekil cızgı çıktı inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı bebekleri olur ❤️❤️❤️❤️

Yok gibi Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benimde 10 gündür gecikme var bı kez testte silik cizgi çıktı 2 defa kan verdjm negatif bugün yine lekem oldu test yaptım negatif yarın tekrardan sabah test yapcam çocuk istemiyoruz şuan bebeğim küçük 1.5 yaşında henüz insallah yoktur 😶

IMG_1114.webp
var mı birisi baksın :( idrara battıır batırmaz 2.cizgi çıktı belirsiz şekilde

Eklentiler

• IMG_1110.webp
    IMG_1110.webp
    14 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_1113.webp
    IMG_1113.webp
    104,5 KB · Görüntüleme: 142
Back
X