Merhaba, adetime 4 gün var fakat yaklaşık 1 haftadır yorgunluk bel ağrısı ve göğüslerimde hassasiyet var. Bugün Day doctor erken gebelik testini yaptım ama hayalet çizgi gibi bir şey görüyorum sizce de var mı? İnşallah yanılmıyorumdur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğin gibi hayalet gibi bir şey var kuruma çizgisi değildir umarım. Kaseti açarsan daha iyi gözükebilirMerhaba, adetime 4 gün var fakat yaklaşık 1 haftadır yorgunluk bel ağrısı ve göğüslerimde hassasiyet var. Bugün Day doctor erken gebelik testini yaptım ama hayalet çizgi gibi bir şey görüyorum sizce de var mı? İnşallah yanılmıyorumdur
Merhaba benim testime de bakar mısınız gözle görülür bir çizgi var ama buraya atınca kalite düşüyor sizce test bozuk muDediğin gibi hayalet gibi bir şey var kuruma çizgisi değildir umarım. Kaseti açarsan daha iyi gözükebilir
Bozukta olabilir idrar fazla gelmişte olabilir, gününüz geçmediyse kaset testte zor çıkar yüksek beta ölçüyor çünküMerhaba benim testime de bakar mısınız gözle görülür bir çizgi var ama buraya atınca kalite düşüyor sizce test bozuk mu
İlk 5 dakika içerisinde öyle bir çizgi oluştu ama tam emin olamadım dediğin gibi kaseti açıp bakayımDediğin gibi hayalet gibi bir şey var kuruma çizgisi değildir umarım. Kaseti açarsan daha iyi gözükebilir
Bozuk gibi duruyor ama erken gebelik testi alıp bir dene istersenMerhaba benim testime de bakar mısınız gözle görülür bir çizgi var ama buraya atınca kalite düşüyor sizce test bozuk mu
Merhaba benimkine de bakar mısınızBozuk gibi duruyor ama erken gebelik testi alıp bir dene istersen
Var evet çok silik bir çizgi çıkmış adetiniz gecikti miMerhaba benimkine de bakar mısınız
2 gün gecikti. Ama yalancı pozitif olabilir çünkü az önce bir tane daha yaptım çizgi çıkmadı maalesefVar evet çok silik bir çizgi çıkmış adetiniz gecikti mi
2 gün gecikti. Ama yalancı pozitif olabilir çünkü az önce bir tane daha yaptım bir
Bir kaç gün daha gecikirse en güzeli kan testi yaptırmak sanırım bende hayalet çizgi görüyorum ama kırıntı yapmış olabilirim bakalım inşallah gönlümüze göre olur2 gün gecikti. Ama yalancı pozitif olabilir çünkü az önce bir tane daha yaptım çizgi çıkmadı maalesef
Ya çizgi var evet ama bu testlerde maalesef çok fazla yalancı pozitif oluyorBir kaç gün daha gecikirse en güzeli kan testi yaptırmak sanırım bende hayalet çizgi görüyorum ama kırıntı yapmış olabilirim bakalım inşallah gönlümüze göre olur
2 gün gecikti. Ama yalancı pozitif olabilir çünkü az önce bir tane daha yaptım bir
Bir kaç gün daha gecikirse en güzeli kan testi yaptırmak sanırım bende hayalet çizgi görüyorum ama kırıntı yapmış olabilirim bakalım inşallah gönlümüze gör olur2 gün gecikti. Ama yalancı pozitif olabilir çünkü az önce bir tane daha yaptım çizgi çıkmadı maalesef
Kaseti açtığımda da böyle ama bir kaç gün sonra tekrar yapacağımYa çizgi var evet ama bu testlerde maalesef çok fazla yalancı pozitif oluyor(
Çok hafif gözüküyor ama bende de bu şekildeydi şimdi predictor ecelü aldım yarın sabah yapacağım istersen sen de bi tekrar test yapKızlar benimde adetime 3 gün var kuruma çizgisi olabilir mi gölge gibi bi şey gözüküyor ama
İnşallah hayırlı sonuçlar alırızÇok hafif gözüküyor ama bende de bu şekildeydi şimdi predictor ecelü aldım yarın sabah yapacağım istersen sen de bi tekrar test yap
Çok hafif gözüküyor ama bende de bu şekildeydi şimdi predictor ecelü aldım yarın sabah yapacağım istersen sen de bi tekrar trsKızlar benimde adetime 3 gün var kuruma çizgisi olabilir mi gölge gibi bi şey gözüküyor ama
inşallahİnşallah hayırlı sonuçlar alırız![]()
Bence aynıyız gölge gibi gözüküyor yaaaÇok hafif gözüküyor ama bende de bu şekildeydi şimdi predictor ecelü aldım yarın sabah yapacağım istersen sen de bi tekrar trs
inşallahbende de bir çizgi gördün mü hiç yoksa ben bakmaktan artık hayal mi görüyorum
![]()
Hadi inşallah canımBence aynıyız gölge gibi gözüküyor yaaa![]()
Bende test sipariş ettim yarın haber verir misin inş güzel sonuç alırsın benim diğer gün gelir testHadi inşallah canım![]()
Tabiki haber veririm canım sen de haber ver inşallah güzel sonuçlar alırız aminBende test sipariş ettim yarın haber verir misin inş güzel sonuç alırsın benim diğer gün gelir test