Heal point erken gebelik testi kullanan var mı? Adetim bir gün gecikti tamam erken biliyorum ama yaklaşık bir hafta önce lekelenme yaşadım. 1 gün sürdü bugün gebelik testi yaptım sonuçlar bu şekilde. Siz ne durumlarla karşılaştınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet teste göre öylede acaba erken mi yaptım ya da ne bileyim o lekelenme neydi dün adet olmam lazımdı daha olmadım çok tedirginim kaç gündür uyku uyuyamıyorumNegatif duruyor
Erken yapmış olabilir miyim ki
hiç öyle bir şey yapmadım daha önce reglm düzenli 20 ay önce sezaryen doğum yaptım. İlk defa böyle lekelenmem geldi bir de dün olmam lazımdıYumurta takibi yapmış mıydınız
hiç öyle bir şey yapmadım daha önceYumurta takibi yapmış mıydınız
gerçekte. Lekelenmeyi gördüğümden beri1 hafta oldu son iki gündür devamlı düşünmekten edemiyorumO zaman geç döllenme olmuştur ya da strestendir 5-6 gün sonra tekrarlarsanız sonuç alırsınız bence![]()
hiç öyle bir şey yapmadım daha önceYumurta takibi yapmış mıydınız
Amin. çok teşekkür ederim.Sağlıkla gelir inşallah varsa![]()
![]()
Heal point erken gebelik testi kullanan var mı? Adetim bir gün gecikti tamam erken biliyorum ama yaklaşık bir hafta önce lekelenme yaşadım. 1 gün sürdü bugün gebelik testi yaptım sonuçlar bu şekilde. Siz ne durumlarla karşılaştınız
Canım silik çizgi görünüyor var gibi duruyor keşke benimde böyle görünseydi ben çok dikkatli bakınca var gibi de yok gibide benimkinde. Fotoğrafta belli olmuyor ama ya da ben kendim üretiyorumSizce var mı 4-5 gün var adetime
Kan vermeye geldim şimdiCanım silik çizgi görünüyor var gibi duruyor keşke benimde böyle görünseydi ben çok dikkatli bakınca var gibi de yok gibide benimkinde. Fotoğrafta belli olmuyor ama ya da ben kendim üretiyorumsen bence iki gün sonra testi tekrar et ya da kan verebilirisin en doprusu o olur
En kesin sonuçKan vermeye geldim şimdi
Siz bir süre sonra testi tekrarlayın benceCanım silik çizgi görünüyor var gibi duruyor keşke benimde böyle görünseydi ben çok dikkatli bakınca var gibi de yok gibide benimkinde. Fotoğrafta belli olmuyor ama ya da ben kendim üretiyorumsen bence iki gün sonra testi tekrar et ya da kan verebilirisin en doprusu o olur
Bende bugün kan verdim. Sağlık ocağında verdiğim için yarın çıkcakmış sonucum sizin sonucunuzu bekliyorumKan vermeye geldim şimdi
Ben de kan verdim canım. Sabahtan belirsizlik çok yorucu. Belli olsun bitsin bu çile dedim. Yarın çıkcak sonucmSiz bir süre sonra testi tekrarlayın bence
Nerede verdiniz kanı normalde aynı gün içinde çıkıyor sonuçlarBen de kan verdim canım. Sabahtan belirsizlik çok yorucu. Belli olsun bitsin bu çile dedim. Yarın çıkcak sonucm