• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

loelia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Heal point erken gebelik testi kullanan var mı? Adetim bir gün gecikti tamam erken biliyorum ama yaklaşık bir hafta önce lekelenme yaşadım. 1 gün sürdü bugün gebelik testi yaptım sonuçlar bu şekilde. Siz ne durumlarla karşılaştınız

Eklentiler

• IMG_0270.webp
    IMG_0270.webp
    140,1 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_0269.webp
    IMG_0269.webp
    109,4 KB · Görüntüleme: 73
Çizgi göremedim

Evet teste göre öylede acaba erken mi yaptım ya da ne bileyim o lekelenme neydi dün adet olmam lazımdı daha olmadım çok tedirginim kaç gündür uyku uyuyamıyorum

Yumurta takibi yapmış mıydınız

Göğüslerimde çok acıyor

O zaman geç döllenme olmuştur ya da strestendir 5-6 gün sonra tekrarlarsanız sonuç alırsınız bence

Sağlıkla gelir inşallah varsa 😊🙏🏻

Heal point erken gebelik testi kullanan var mı? Adetim bir gün gecikti tamam erken biliyorum ama yaklaşık bir hafta önce lekelenme yaşadım. 1 gün sürdü bugün gebelik testi yaptım sonuçlar bu şekilde. Siz ne durumlarla karşılaştınız
image.webp

Sizce var mı 4-5 gün var adetime

Sizce var mı 4-5 gün var adetime
Canım silik çizgi görünüyor var gibi duruyor keşke benimde böyle görünseydi ben çok dikkatli bakınca var gibi de yok gibide benimkinde. Fotoğrafta belli olmuyor ama ya da ben kendim üretiyorum 😂 sen bence iki gün sonra testi tekrar et ya da kan verebilirisin en doprusu o olur

Canım silik çizgi görünüyor var gibi duruyor keşke benimde böyle görünseydi ben çok dikkatli bakınca var gibi de yok gibide benimkinde. Fotoğrafta belli olmuyor ama ya da ben kendim üretiyorum 😂 sen bence iki gün sonra testi tekrar et ya da kan verebilirisin en doprusu o olur
Kan vermeye geldim şimdi

Siz bir süre sonra testi tekrarlayın bence

Ben de kan verdim canım. Sabahtan belirsizlik çok yorucu. Belli olsun bitsin bu çile dedim. Yarın çıkcak sonucm
Nerede verdiniz kanı normalde aynı gün içinde çıkıyor sonuçlar

Back
X