Sağlık ocağındaNerede verdiniz kanı normalde aynı gün içinde çıkıyor sonuçlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ocağındaNerede verdiniz kanı normalde aynı gün içinde çıkıyor sonuçlar
Bende bugün kan verdim. Sağlık ocağında verdiğim için yarın çıkcakmış sonucum sizin sonucunuzu bekliyorum
İnşallah istediğin sonucu alırsın. Sen testin idrar yeri çok ıslak görünüyor fazla tutmadın dimiBaya netleşti gibi yarım saate çıkacak sonuç bakalım
12-13 saniye tuttum etki eder mi kiİnşallah istediğin sonucu alırsın. Sen testin idrar yeri çok ıslak görünüyor fazla tutmadın dimi
Bilmiyorum ki. Sadece fazla olduğunda idrar birikmesi hatta buharlaşma çizgisi olabiliyormuş bu yüzden ben az tuttum benim içi bembeyaz acaba ben mi az tuttum12-13 saniye tuttum etki eder mi ki
Gün içinde belki çıkar arada kontrol edinSağlık ocağındaen yakın neresiyse oraya gittim
E nabızdan bakıyorum sürekli gece falan yüklerler diye düşünüyorum inşallah tez zamanda yüklenirGün içinde belki çıkar arada kontrol edin
Sanki testiniz çok idrara tutulmuş gibi duruyor ama en iyi sonuç kan12-13 saniye tuttum etki eder mi ki
29 çıktıBilmiyorum ki. Sadece fazla olduğunda idrar birikmesi hatta buharlaşma çizgisi olabiliyormuş bu yüzden ben az tuttum benim içi bembeyaz acaba ben mi az tuttumçok karışık bu işler en doğrusu kan sonucu beklemek
Yaaaa 5 üstü pozitif değil mi29 çıktı
Evet hamileyimYaaaa 5 üstü pozitif değil mi
Ayyyyy gözünüz aydın olsunnn maşallah Rabbim kucağınıza da aldırsınEvet hamileyim
Yaaaa 5 üstü pozitif değil mi
Gözün aydınnn. Bir kaç sünra tekrar yapmak isteyebilir doktor çok erken yeni olmuş sanırım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah29 çıktıbenim sonumdan da mutlu bir haber nasip et Allahım
Amin inşAllah darısı isteyen herkeseAyyyyy gözünüz aydın olsunnn maşallah Rabbim kucağınıza da aldırsın