Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba 21 nisanda adet oldum 4 gün sürdü daha sonra 27 nisanda da birlikteliğimiz oldu mayıs ayında da adet görmedim şuanda hala görmüyorum erken gebelik testi yaptım oda silik çıktı gebelik varmı??
merhaba 21 nisanda adet oldum 4 gün sürdü daha sonra 27 nisanda da birlikteliğimiz oldu mayıs ayında da adet görmedim şuanda hala görmüyorum erken gebelik testi yaptım oda silik çıktı gebelik varmı??
Bi bakın lütfen ya reglime 6 gün var ben hafif gölge görüyorum siz de görüyor musunuz. Sebepsiz infertilite var 2 yıldır olmuyor Allahım yüzümüze baksın