B Bomonti Guru Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 23 Emoji Skoru 8 Puanlar 286 Yer İçel Mersin 5 Ağustos 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Bomonti #1 Kızlar adetime 4 gün var belli belirsiz bi çizgi mi görüyorum yoksa baka baka delirdim mi sizce? Eklentiler IMG_2278.webp 8,7 KB · Görüntüleme: 52
eses_35 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2026 Mesajlar 10.267 Emoji Skoru 8.018 Puanlar 163 Yaş 32 5 Ağustos 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Bomonti #2 Bomonti .!.: Kızlar adetime 4 gün var belli belirsiz bi çizgi mi görüyorum yoksa baka baka delirdim mi sizce? Genişletmek için tıkla... Awox markaysa net pozitiftir testin yarın sabah ilk idrarla tekrarla koyulasmayi takip et cano varsa koyulaşma gebelik için sağlıklı olan budur sonra kan verirsin
Bomonti .!.: Kızlar adetime 4 gün var belli belirsiz bi çizgi mi görüyorum yoksa baka baka delirdim mi sizce? Genişletmek için tıkla... Awox markaysa net pozitiftir testin yarın sabah ilk idrarla tekrarla koyulasmayi takip et cano varsa koyulaşma gebelik için sağlıklı olan budur sonra kan verirsin
Daeneris bizi kimse yenemez Kayıtlı Üye Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 1.453 Emoji Skoru 1.839 Puanlar 63 5 Ağustos 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Bomonti #3 Bomonti .!.: Kızlar adetime 4 gün var belli belirsiz bi çizgi mi görüyorum yoksa baka baka delirdim mi sizce? Genişletmek için tıkla... hafif var cizgi bence sabah bida yapmalisin
Bomonti .!.: Kızlar adetime 4 gün var belli belirsiz bi çizgi mi görüyorum yoksa baka baka delirdim mi sizce? Genişletmek için tıkla... hafif var cizgi bence sabah bida yapmalisin
B Bomonti Guru Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 23 Emoji Skoru 8 Puanlar 286 Yer İçel Mersin 5 Ağustos 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Bomonti #4 Sabah teste baktığımda belirginleşmişti onu dikkate almamalıyım değil mi
uyk Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2026 Mesajlar 17 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 25 13 Ağustos 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Bomonti #5 Bomonti .!.: Sabah teste baktığımda belirginleşmişti onu dikkate almamalıyım değil mi Genişletmek için tıkla... Merhaba hamile miymissiniz
Bomonti .!.: Sabah teste baktığımda belirginleşmişti onu dikkate almamalıyım değil mi Genişletmek için tıkla... Merhaba hamile miymissiniz
B Bomonti Guru Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 23 Emoji Skoru 8 Puanlar 286 Yer İçel Mersin 13 Ağustos 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Bomonti #6 uyk .!.: Merhaba hamile miymissiniz Genişletmek için tıkla... Merhava evet