Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi en erken ne zamn çift çizgiyi gösterir adetim ayın 16sında çok merak ediyorum bu 3. ayım tahammülüm kalmadı desem yeridir.
5 gun fala kalan cikiyo birazcik daha bekle istersen 8 gun kala cikmadi benim cunkuErken gebelik testi en erken ne zamn çift çizgiyi gösterir adetim ayın 16sında çok merak ediyorum bu 3. ayım tahammülüm kalmadı desem yeridir.
Canim selam, ben erken gebelik testiyle öğrendim gebeligimi, yumurtlama günümden 11 gün sonra öğrenmiştim ve hastanede kan testi yaptım hemen ardından 56 çıkmıştı yani yepyeniErken gebelik testi en erken ne zamn çift çizgiyi gösterir adetim ayın 16sında çok merak ediyorum bu 3. ayım tahammülüm kalmadı desem yeridir.
canım hayırlı olsun rabbim bi sorun olmadan kucana almayı nasip etsin.bizlerede nasip etsin insallah:) ben bi iki gün da beklim yapım o zamn testi insallah olmustur.Canim selam, ben erken gebelik testiyle öğrendim gebeligimi, yumurtlama günümden 11 gün sonra öğrenmiştim ve hastanede kan testi yaptım hemen ardından 56 çıkmıştı yani yepyenikisacasi en erken ,yumurtlamadan 10-11 gün sonrasını öneririm. Batina göre konuşmadım çünkü bat belli olmuyo gec yumurtladiysan hamile olsanda belli olmayabilir.
Canim 2 sinde cift çizgi gördüysen 12sinden önce yapma bence , boşa üzülme kesin olsunyumurtlamam ayın 2sinde oldu çünkü ovulasyon testinde en koyu çift çizgiyi o gün gördüm.
Benim de 8 günüm var. Ya da 7 bilemiyorum. Bugün predictörün testini yaptım. Negatif çıktı. Ne zaman yapayım sence bi daha? Senin hikayen nasıl oldu? Şu an hamile misin?5 gun fala kalan cikiyo birazcik daha bekle istersen 8 gun kala cikmadi benim cunku
Erken yapmışsın canım üzerinde zaten regliye 6 gün kalaya kadar yazıyor. Ben 4 gün kala yapmıştım ikinci çizgi çok net çıkmıştı. Şuan hamileysen bile henüz embriyon tutunma aşamasındadır vücut beta hcg salgılamaya bile başlamamıştır. 5-6 gün kala tekrarla istersen testi.Benim de 8 günüm var. Ya da 7 bilemiyorum. Bugün predictörün testini yaptım. Negatif çıktı. Ne zaman yapayım sence bi daha? Senin hikayen nasıl oldu? Şu an hamile misin?