Allahım daha fazla aratmasin kardeşim hayirlisiyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Şimdiden böyle sknti strese girme en zararlı şey strestir bu sevda için İnşallah hamilesindir. Soru için bir bilgim yok hiç yapmadım erken gebelik testini. Bence biraz daha sabredin derim.
Clear blue die bı markanın var dijital bebeğin kac haftalık olduğunu da gösteriyo hatta.. Adetten 4 gün önce %99 sonuc veriyomus o markadan kullanabılırsınız.. Burda kullanan bırısı soylemıstı nettende arastırdım güzel bi marka ama bende kullanmadm henuz..
Merhaba arkadaşlar çok zor beklemek bende dayanamayanlardanım 2 gün kala gittim kan testi yaptırdım pozitif ama çok küçük diyor tekrar gidicem aklımda deli sorular var öyle yada böyle diken üstündesin ya bu çok zor oluyor ama emin ol kendini oyalayacak başka uğraş bul gün çabuk geçiyor o Zaman
Canim selam, ben erken gebelik testiyle öğrendim gebeligimi, yumurtlama günümden 11 gün sonra öğrenmiştim ve hastanede kan testi yaptım hemen ardından 56 çıkmıştı yani yepyeni kisacasi en erken ,yumurtlamadan 10-11 gün sonrasını öneririm. Batina göre konuşmadım çünkü bat belli olmuyo gec yumurtladiysan hamile olsanda belli olmayabilir.
Canim selam, ben erken gebelik testiyle öğrendim gebeligimi, yumurtlama günümden 11 gün sonra öğrenmiştim ve hastanede kan testi yaptım hemen ardından 56 çıkmıştı yani yepyeni kisacasi en erken ,yumurtlamadan 10-11 gün sonrasını öneririm. Batina göre konuşmadım çünkü bat belli olmuyo gec yumurtladiysan hamile olsanda belli olmayabilir.
canım hayırlı olsun rabbim bi sorun olmadan kucana almayı nasip etsin.bizlerede nasip etsin insallah:) ben bi iki gün da beklim yapım o zamn testi insallah olmustur.
Canim 2 sinde cift çizgi gördüysen 12sinden önce yapma bence , boşa üzülme kesin olsun
Marka clearblue diye digital bi testdi canim. Ekranda + veya - işareti cikiyor.Acaba ikinci çizgi varmi yokmu derdi yok hatta kac hafta önce dollendiği yaziyor :) baya güzel bisey yani. Hadi umarim güzel haberler verirsin
Benim de 8 günüm var. Ya da 7 bilemiyorum. Bugün predictörün testini yaptım. Negatif çıktı. Ne zaman yapayım sence bi daha? Senin hikayen nasıl oldu? Şu an hamile misin?
Benim de 8 günüm var. Ya da 7 bilemiyorum. Bugün predictörün testini yaptım. Negatif çıktı. Ne zaman yapayım sence bi daha? Senin hikayen nasıl oldu? Şu an hamile misin?
Erken yapmışsın canım üzerinde zaten regliye 6 gün kalaya kadar yazıyor. Ben 4 gün kala yapmıştım ikinci çizgi çok net çıkmıştı. Şuan hamileysen bile henüz embriyon tutunma aşamasındadır vücut beta hcg salgılamaya bile başlamamıştır. 5-6 gün kala tekrarla istersen testi.