Erken Gebelik testi

Saaraa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
1.319
746
123
35
Arkadaşlar benim adetime daha 4 gün var ama hamile miyim çok merak ediyorum 3 defa test yaptım sonuç Tabiki de negatif :) tek çarem sabretmek ama yapamıyorum. Benim gibi sonuç bekleyen veya hamile olduğunu yeni öğrenen birileri var mı acaba

Can'ım ben erken gebelik testiyle 1 hafta önce öğrenmiştim adetimden oğlum iki yaşında maşallah Rabbim tüm isteyenlere versin ama yeni evliler birazcık gezin tozun ben bebekten sonrada bırakır kaçarım diyordum bırakılmıyor:) huysuz bi bebekse çok zor:)

Maşallah Can'ım Allah bağışlasın:) Teşekkür ederim sanırım benim sonucum da negatif ama emin olamıyorum

Ben adetimden bir gun once yapmistim negatif cikmisti.. ertesi gun gida zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldirildim; hamileymisim :) oglum 7 aylik simdi :)

Ben adetimden bir gun once yapmistim negatif cikmisti.. ertesi gun gida zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldirildim; hamileymisim :) oglum 7 aylik simdi :)
Aaaa ne güzel ya maşallah :) sanırım ben de böyle bi mucize bekliyorum :)

Evet sanırım öyle :) ama sadece bir tanesi erken gebelik testiydi diğerleri normal. bi de adet günümü bekleyip kan testi yapıcam zaten o Zaman herşey belli olur

Evet sanırım öyle :) ama sadece bir tanesi erken gebelik testiydi diğerleri normal. bi de adet günümü bekleyip kan testi yapıcam zaten o Zaman herşey belli olur
Bence kan testi yaptırma negatif gibi canını acıtma

Bende aynı sen gibiydim sürekli kan falan verirdim o günler geldi aklıma

Aaaa ne güzel ya maşallah :) sanırım ben de böyle bi mucize bekliyorum :)
Bazen idrara çok geç geçebiliyor. Ben de böyle olmuştu. Bhcg 150 üzerindeyken hem normal hem erken gebelik testleri negatif çıkmıştı. Bünyeyle alakalı sanırım.. Ama en kesin belirti adet gecikmesi biliyorsunuz :) Umarım siz de mucizenizi tez zamanda alırsınız kucağınıza :)

adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…