- 14 Haziran 2023
- 192
- 52
- 18
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
kızlar artımed sonucu yalan haberiniz olsun hamile değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kaset testlerdr cok fazla pozıtıf verıyordu ama erken gebelık testındede yanliş pozıtıf verebılıyormus inşallah en yakın zmnda rabbım gebelıkle sevındırsın senikızlar artımed sonucu yalan haberiniz olsun hamile değilim
Hiç sevmiyorum artımed 2 defa yalancı pozitifle beni hastaneye götürmüştü var zannettigimden ama yoktu bidada almadım predictor güvenilir yaptığım anda pozitifi gördüm şükür hamileyim darısı başına insAllah artımed çok yalancı pozitif gösteriyorartımed testi guvenilirmi ? erken gebelik testim silik çıktı hamileyim ? lutfen yardımcı olun![]()
Son durumunuz nedir acaba benimde artımed testim varda hamilemisinizKızlar bende artımed kaset test yaptım 2 tane sizce kuruma yada yalancı pozitif midir kuruma böyle cıkabilir mi
2 tane erken gebelik testi yaptım hiç bir sey cıkmadı galiba yine yalancı pozitif benim bir kere daha böyle olmuştu ondan hiç güvenmiyorum boşa umut veriyorSon durumunuz nedir acaba benimde artımed testim varda hamilemisiniz
Hayırlısı olsun adetiniz gecmismiydi2 tane erken gebelik testi yaptım hiç bir sey cıkmadı galiba yine yalancı pozitif benim bir kere daha böyle olmuştu ondan hiç güvenmiyorum boşa umut veriyor
Adetim cok düzensiz duphaston kullanıyorum başlaması için onda 2 tane kaldıHayırlısı olsun adetiniz gecmismiydi
Aynı marka mi yaptınız farklı marka miydi onlar2 tane erken gebelik testi yaptım hiç bir sey cıkmadı galiba yine yalancı pozitif benim bir kere daha böyle olmuştu ondan hiç güvenmiyorum boşa umut veriyor
Anladım ama şuan geblik varsa bile duphaston tehlikeli deilmiAdetim cok düzensiz duphaston kullanıyorum başlaması için onda 2 tane kaldı
Yok ikiside farklı markaAynı marka mi yaptınız farklı marka miydi onlar
Hayır tüp bebek merkezine gidiyorum ben doktorum bebek varsa tutunmasını sağlar yoksa adet başlar diye veriyorAnladım ama şuan geblik varsa bile duphaston tehlikeli deilmi
Tamam ozaman canım Allah gönlüne göre nasip etsinHayır tüp bebek merkezine gidiyorum ben doktorum bebek varsa tutunmasını sağlar yoksa adet başlar diye veriyor
Bende bugün sabah yine bitane erken gebelik bitane kaset test yaptım onlarda da silik cikdi kan vermek için bayram sonunu bekliyim diyorum adet tarihimde geçmedi zaten henüz hem oda geçmiş olurYok ikiside farklı marka
Artımed olmayan bir testle takip et canım imkanın varsa allah gönlüne göre versin senindeBende bugün sabah yine bitane erken gebelik bitane kaset test yaptım onlarda da silik cikdi kan vermek için bayram sonunu bekliyim diyorum adet tarihimde geçmedi zaten henüz hem oda geçmiş olur
Bugün sabah yaptığım kaset test artımed degilsi ama bakalım ben gene de adet gününu bekliyecem sonradan üzülmek istemiyorumArtımed olmayan bir testle takip et canım imkanın varsa allah gönlüne göre versin seninde![]()
Farklı markada da cıktıysa büyük ihtimalle vardır 2 günde bir sabah takip edebilirsinBugün sabah yaptığım kaset test artımed degilsi ama bakalım ben gene de adet gününu bekliyecem sonradan üzülmek istemiyorum
İnşallah xanim ama kasıklarım ağrıyor korkuyorum birazFarklı markada da cıktıysa büyük ihtimalle vardır 2 günde bir sabah takip edebilirsin![]()
Kasık ağrısı gebeliğin ilk başlarında çok oluyo hatta adet sancısıda oluyo korkmana gerek yok canımİnşallah xanim ama kasıklarım ağrıyor korkuyorum biraz
Tamam canım teşekkür ederimKasık ağrısı gebeliğin ilk başlarında çok oluyo hatta adet sancısıda oluyo korkmana gerek yok canım