Erken gebelik testim

gulhnmim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2025
7
0
1
26
Hastaneye gittim pazartesi günü beta hCG kan testi verdim 0,200 çıktı şu an adet gecikmemin üçüncü günü erken gebelik testi bu şekilde çıktı yorumlayabilecek biri var mı lütfen yardım edin

Eklentiler

• image.webp
    151,1 KB · Görüntüleme: 25
Hastaneye gittim pazartesi günü beta hCG kan testi verdim 0,200 çıktı şu an adet gecikmemin üçüncü günü erken gebelik testi bu şekilde çıktı yorumlayabilecek biri var mı lütfen yardım edin
Test maalesef negatif hcg de negatif zaten idrar yanılsa da kan yanılmaz neyin yorumunu istiyorsunuz anlayamadım

Test maalesef negatif hcg de negatif zaten idrar yanılsa da kan yanılmaz
Ben hala adet olmadım testler silik çizgi çıkıyor 0,200 beta yükselir mi yoksa stres vs gereği mi adetim gecikmiştir doktor da adetim 1 gün gecikmesine rağmen çok erken gelmişsin dedi kafam karıştı

Ben hala adet olmadım testler silik çizgi çıkıyor 0,200 beta yükselir mi yoksa stres vs gereği mi adetim gecikmiştir doktor da adetim 1 gün gecikmesine rağmen çok erken gelmişsin dedi kafam karıştı
Bu test silik çizgi değil ki bence test hatalı kayma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…