Erken gebelik testime acil bakabilir misiniz

ece2699

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
6
1
1
26

Adetime üç gün var sabah test yaptım ilk beşinci dakikada böyle bir sonuç çıktı? Ben mi çok istiyorum gördüğüm doğru mu yoksa beynim mi yanıltıyor
IMG_1385.webp

Eklentiler

• IMG_1388.webp
    IMG_1388.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 44
Bende gördüm ama çok silik daha erken çünki adetin 3 5 gün geçtikten sonra tekrardan yap hangi test i kullandin
Clear&Simple kullandım. Başka bir sitede bazıları kesinlikle hamile değilsin diyor. Ben de kafamda kurmuş olabilir miyim acaba çok istediğim için mi gölge gibi bir çizgi görüyorum diye düşündüm

Evet çizgi var.

Testin markası ne?
Bazen yalancı pozitif verebiliyor testler
Clear&Simple kullandım. Başka bir sitede bazıları kesinlikle hamile değilsin diyor. Ben de kafamda kurmuş olabilir miyim acaba çok istediğim için mi gölge gibi bir çizgi görüyorum diye düşündüm

Valla bn testlere hiç inanmıyorum geçen ay iki tane test yaptım pozitifdi kan verdim negatif çıktı çok umutlanmistim😔🙁

Adetime üç gün var sabah test yaptım ilk beşinci dakikada böyle bir sonuç çıktı? Ben mi çok istiyorum gördüğüm doğru mu yoksa beynim mi yanıltıyorEki Görüntüle 3636828

En iyisi kan vermen bende böyle bi çizgi ile öğrenmiştim gebeydim arkadaşım 3 test yaptı 3üde pozitifti koyu renkti baya ama beta 2 çıkmıştı testler çok yaniltyo Allah gönlüne göre versin

Back
X