Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meltemmisin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
1.857
978
123
Hatay
Adete 6 gün var negatifmi çizgi cıktı 5 dakika içinde ama renksiz bir çizgi

Eklentiler

• FF7B59ED-79AF-4B88-9429-2F4A780F03EB.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 86
Iki gün sonra normal gebelik testi yapin o zaman da hafifte olsa pembemsi gölge cikarsa hamilesindir . Burdaki pembe OLMAYAN bir gölge ama şüpheli genellikle gebelik yoksa hic cikmiyor

Iki gün sonra normal gebelik testi yapin o zaman da hafifte olsa pembemsi gölge cikarsa hamilesindir . Burdaki pembe OLMAYAN bir gölge ama şüpheli genellikle gebelik yoksa hic cikmiyor
İnşallah hamileymdir tüp bebeğe geçmek için doktorla konuşacam yoksa

İnşallah hamileymdir tüp bebeğe geçmek için doktorla konuşacam yoksa
Tup bebege geçme zorlu bir süreç diyorlar ben de ayni senin gibi geçecektim bu ay adetime 5 gün kala yumurtlama 10.gunde cok hafif pembe yakaladim labouck testi cok güvenilir ve kan verdim 30 cikti şok oldum belim cok agriyordu baskada hic belirtim yoktu bir mucize oldu bize

Testin resmi varmı acaba nasıldı çizginiz merak ettim hayırlı olsun Allah kucagınıza almayı nasip etsin

Adete 6 gün var negatifmi çizgi cıktı 5 dakika içinde ama renksiz bir çizgi
Var görüyorum ama kaç dk icjnde çıktı beş dk sonrasına erken gebelik testinde dikkate almayın diyolar iki gün sonra normal test dene ama Saba kalktinda su içme 4 saat daha tut idrarı ondan sonra yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…