- 22 Eylül 2022
- 6
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi sonsuzsorular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum acele ettim ama insan heyecanlanıp bekleyemiyor bizde yeni denemeye başladık geçince adetim inşallah olmazsam yeniden deneyeceğimCanim kizma sakin ama keşke adetin gecseydi önce bi ozaman daha net cikardi belki ben orda gölge gibi gördüm cizgi ama tabi belli belirsiz gibi bisey belkide testin özelligi yapisi öyle olabilir idrar kurumasi vs .. adetin gectikten sonra tekrarla canim allah gönlüne göre versin bizde bi kac yildir istiyoruz olmuyo nasip yani![]()
Gerçekten beklemek sabır işi inşallah gönlünüze göre olurgördüm ben sanki be dikkat et yine bat geçene kadar bi test daha yaparsın sabırsızsın bende bat 10 gün varken yaptım bu ay![]()
yükselir tabi geç döllenme diye birşey var yeterki regl gelmesin herşey mümkünnnGerçekten beklemek sabır işi inşallah gönlünüze göre olurbeta yükselir mi sizce
Beklemedeyim inşallahyükselir tabi geç döllenme diye birşey var yeterki regl gelmesin herşey mümkünnn
Amin canim insallahBiliyorum acele ettim ama insan heyecanlanıp bekleyemiyor bizde yeni denemeye başladık geçince adetim inşallah olmazsam yeniden deneyeceğimAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
![]()
Test bozuk maalesefMerhaba ben akşam test yaptım test bozuk mu anlayamadım sizde bakabilir misiniz.
Silik bir çizgi var gibi duruyor ama adetiniz geçti mi canımMerhaba ben akşam test yaptım test bozuk mu anlayamadım sizde bakabilir misiniz.
Hayır 4 gün var daha :/Silik bir çizgi var gibi duruyor ama adetiniz geçti mi canım
Banada öyle geldi ama eminde olamadımTest bozuk maalesef
Maalesef beş gün gecikmeli regl oldum. Bu ay yine beklemedeyiz inşallah gönlümüze göre olsunTesti tekrarladiniz mı acaba benimde bata 4 gün var hayalet çizgi gördum de sizdeki gibi siz sonradan pozitifi gördünüz mü acaba
Bende gördüm çizgiyi bende adetime 4 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı hatta 4 saat sonra tekrarladım bir tık daha belirgin olduHayır 4 gün var daha :/