Erken gebelik testime bakar mısınız

sonsuzsorular

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
6
4
1
29
Merhaba 6 eylülde ilişki yaşandı ilişkiden 14 gün sonra adete 5 kala beta 1.2 çıktı erken vermişsin yükselebilir dediler. Bu sabah erken gebelik testi yaptım adetime iki gün var sizce ikinci çizgi var mı?

Eklentiler

• 089A4086-21CF-49C5-B021-BC3993C7436F.webp
    089A4086-21CF-49C5-B021-BC3993C7436F.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 583
Canim kizma sakin ama keşke adetin gecseydi önce bi ozaman daha net cikardi belki ben orda gölge gibi gördüm cizgi ama tabi belli belirsiz gibi bisey belkide testin özelligi yapisi öyle olabilir idrar kurumasi vs .. adetin gectikten sonra tekrarla canim allah gönlüne göre versin bizde bi kac yildir istiyoruz olmuyo nasip yani🧿🙏

Canim kizma sakin ama keşke adetin gecseydi önce bi ozaman daha net cikardi belki ben orda gölge gibi gördüm cizgi ama tabi belli belirsiz gibi bisey belkide testin özelligi yapisi öyle olabilir idrar kurumasi vs .. adetin gectikten sonra tekrarla canim allah gönlüne göre versin bizde bi kac yildir istiyoruz olmuyo nasip yani🧿🙏
Biliyorum acele ettim ama insan heyecanlanıp bekleyemiyor bizde yeni denemeye başladık geçince adetim inşallah olmazsam yeniden deneyeceğim 🤷🏼‍♀️ Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻💜

Biliyorum acele ettim ama insan heyecanlanıp bekleyemiyor bizde yeni denemeye başladık geçince adetim inşallah olmazsam yeniden deneyeceğim 🤷🏼‍♀️ Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻💜
Amin canim insallah🍀🙏 anladim tabi insan heycanlaniyor bu 2 yil icinde belki 20 kere test yapmisimdir inan anliyorum seni ama iste kadin vucudu böyle adetten belli süre sonra meydana cikiyor birak süprz olsun sana ummadgn anda kafaya takmak hic iyi bisw degil onun farkina vardim🍀🧿

Back
X