• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testime bakar mısınızzz

Melikee3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2025
5
2
1
24
Merhaba kızlar reglime 7 gün kala bel ve kasık ağrıları aynı zamanda 1 hafta kadar süren beyaz akıntım sebebiyle erken gebelik testi yaptım ve ilk 5 dakika içerisinde ikinci çizgi silik ama gözle görülebilecek şekilde belirdi. Sonucu bir yorumlar mısınız? Kan testi vermeye gitmeli miyim yoksa tekrar test yapmalı mıyım bilemedim. Kan testi için adet gecikmesini beklememe gerek var mı yardımcı olun lütfen düşünmekten yoruldumm :)

Eklentiler

• IMG_1228.webp
    IMG_1228.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 1.803
İstersen testi yarın sabah yenile canım yarında silik çıkarsa kan verirsin 7 gün erken bir süre :)
Merhaba kızlar reglime 7 gün kala bel ve kasık ağrıları aynı zamanda 1 hafta kadar süren beyaz akıntım sebebiyle erken gebelik testi yaptım ve ilk 5 dakika içerisinde ikinci çizgi silik ama gözle görülebilecek şekilde belirdi. Sonucu bir yorumlar mısınız? Kan testi vermeye gitmeli miyim yoksa tekrar test yapmalı mıyım bilemedim. Kan testi için adet gecikmesini beklememe gerek var mı yardımcı olun lütfen düşünmekten yoruldumm :)

İdarda gebelik çıktıysa kanda kesin çıkar çok düşünüyorsan kan verebilirsin önce kan sonra idrar zaten 🌸

Benim testimle aynı çıkmış canım markası ne

Bnda var mi ikisinde de cikti resimde ins bellidir 5 gun reglime

Eklentiler

• 1000191793.webp
    1000191793.webp
    9 KB · Görüntüleme: 1.356
  • 1000191792.webp
    1000191792.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 875
adetime 5 gün var eşimle yumurtlama günlerini değerlendirdik hayalet çizgi çıktı sabah ilk idrarla yapar yapmaz burda gözüküyor mu bilmiyorum ama gözle net görülüyor hamiş olma ihtimali nedir kızlar lütfen yardımcı olun 🥹

Eklentiler

• IMG_3121.webp
    IMG_3121.webp
    125,3 KB · Görüntüleme: 968
adetime 5 gün var eşimle yumurtlama günlerini değerlendirdik hayalet çizgi çıktı sabah ilk idrarla yapar yapmaz burda gözüküyor mu bilmiyorum ama gözle net görülüyor hamiş olma ihtimali nedir kızlar lütfen yardımcı olun 🥹
Burada kalitesi düşüyor eğer silikse vardır.
İnşAllah tutmuştur Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin kaç aydır deniyorsunuz

Burada kalitesi düşüyor eğer silikse vardır.
İnşAllah tutmuştur Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin kaç aydır deniyorsunuz
Diğer yorumlarda önerilen testi açmakmış açtım daha net görünüyor mu bilmiyorum ama henüz sizin dışınızda cevap alamadım

Eklentiler

• IMG_3124.webp
    IMG_3124.webp
    146,6 KB · Görüntüleme: 1.016
Back
X