Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Awoxu tekrarla awox kolay kolay yanıltamazBiri nimo biri awoxikisinde yaptım ilk idrarla hangisi yalancı
![]()
Awox testi tek basına daha net çekermısınız?Biri nimo biri awoxikisinde yaptım ilk idrarla hangisi yalancı
![]()
Canım ancak elden görülüyor çok sılık telefonda çıkmıyoAwox testi tek basına daha net çekermısınız?
Var ama bence yeni benim de aynıydı ilk başta yarın sabah bir test daha yap canım
Ay inşallahVar ama bence yeni benim de aynıydı ilk başta yarın sabah bir test daha yap canım
Yarın bidaha sabahın ilk idrarı ile testi tekrarlayacam dua edermisinizKan verin benceee :)
Bide testin üstünde yazıyordur 20 değer ve üstü gösterir yazıyormu
Evet teste göre var ama dediğin gibi güvenilir değil
Yarın doktor randevum var gözükcem benim adetim gecikmezdi normalde düzenlidir 28 nde olurum ya tek belirtim hafif kasıklarımda Ağrı var birde akıntım var bayagı başka da bıse yokEvet teste göre var ama dediğin gibi güvenilir değilbaşka markayla yeniden dene
Erken gebelık testlerini yapıyorum ama çok silik çizgiler çıkıyor yani dikkat li bakarsan görürsün o dereceEvet teste göre var ama dediğin gibi güvenilir değilbaşka markayla yeniden dene
Bakalım ne diyecek doktorYarın doktor randevum var gözükcem benim adetim gecikmezdi normalde düzenlidir 28 nde olurum ya tek belirtim hafif kasıklarımda Ağrı var birde akıntım var bayagı başka da bıse yok![]()