- 21 Eylül 2020
- 618
- 269
- 53
- Konu Sahibi mucize0707
Kızlar bata 4 gun once erken gebelik testi yaptım 45 dk sonra silik çizgi çıktı sizce hamilelik olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yurt dışında yaşıyorum galiba yok hamilelik kuruma cizgisi olabilir45 dk sonra cikan cizgi bence pozitif kabul edilmez. Genelde 10 ya da 15 dk sonrasini dikkate almayin diyor testlerde. Siz yurtdisindasiniz sanirim, clearblue tr’de yok. Buradakilere kiyasla soyluyorum
İnşallah heyacanlandımVar gibi duruyor canım yaa bence ilk idrarla tekrarla, hatta kaset test yap derim onda daha iyi görünür bunlardan
Siz sabah idrarı ile mi yaptınız adetimize kaç gün varkuruma cizgisi gibi duruyor aynısı banada oldu bugun snir olıyorm ya bakarmısınz testime kuruma cizgisi bu
sabah yaptm ama 1 saat snra cktı cizgi negatifti canım 14 gun var daha bata diyorm ya kuruma cizgisiSiz sabah idrarı ile mi yaptınız adetimize kaç gün var
Anladım inşallah çift çizgileri görürüzsabah yaptm ama 1 saat snra cktı cizgi negatifti canım 14 gun var daha bata diyorm ya kuruma cizgisi
Bata 14 gun varsa su anda muhtemelen yumurtluyorsunuz demektir yani henuz hamile olma ihtimaliniz gercekten cok dusuk. Eger hamileyseniz de bunun testlerde cikma ihtimali hic yoksabah yaptm ama 1 saat snra cktı cizgi negatifti canım 14 gun var daha bata diyorm ya kuruma cizgisi
Evet canım bende o 2.çizgiyi gördüm.7 mart mı bat tarihin senınde bu kaset test değil mi ama sanki var gibiMerhaba bata 9 gün var dayanamadım yaptım erken gebelik testi. Üstteki geçen aya ait alttaki bugüne, hemen 2-3 dakikada böyle bir çizgi oluştu, sizce bu kadar erken belli olur mu ya da test mi bozuk yardımcı olur musunuz
Ay benimkiside böyle çıktı, sabah kan testi yaptırdım 0.0 çıktıMerhaba bata 9 gün var dayanamadım yaptım erken gebelik testi. Üstteki geçen aya ait alttaki bugüne, hemen 2-3 dakikada böyle bir çizgi oluştu, sizce bu kadar erken belli olur mu ya da test mi bozuk yardımcı olur musunuz
Sizinki negatif gorunuyor zaten. Fazla idrar damlatmissiniz, dagilmisAy benimkiside böyle çıktı, sabah kan testi yaptırdım 0.0 çıktı
Ha yok dağılma değil, elimde daha belirgin tek çizgi duruyorSizinki negatif gorunuyor zaten. Fazla idrar damlatmissiniz, dagilmis
Kuzum bata kaç gün var ve hangi marka test buAy benimkiside böyle çıktı, sabah kan testi yaptırdım 0.0 çıktı
ama zaten kanda da negatif çıktı demişsiniz. kanda pozitif olmadan idrarda pozitif olamaz; hcg hormonu önce kanda salgılanıyorHa yok dağılma değil, elimde daha belirgin tek çizgi duruyor