• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testime bakarmısınız

45 dk sonra cikan cizgi bence pozitif kabul edilmez. Genelde 10 ya da 15 dk sonrasini dikkate almayin diyor testlerde. Siz yurtdisindasiniz sanirim, clearblue tr’de yok. Buradakilere kiyasla soyluyorum

Olablir de olmayablr de
Bizm var yada yok dememiz bişe değiştirmicek mecbur bekleyeceksiniz
Var gibi geldi bana
Allah gönlüne göre versin inşaAllah

45 dk sonra cikan cizgi bence pozitif kabul edilmez. Genelde 10 ya da 15 dk sonrasini dikkate almayin diyor testlerde. Siz yurtdisindasiniz sanirim, clearblue tr’de yok. Buradakilere kiyasla soyluyorum
Evet yurt dışında yaşıyorum galiba yok hamilelik kuruma cizgisi olabilir

Var gibi duruyor canım yaa bence ilk idrarla tekrarla, hatta kaset test yap derim onda daha iyi görünür bunlardan

Var gibi duruyor canım yaa bence ilk idrarla tekrarla, hatta kaset test yap derim onda daha iyi görünür bunlardan

kuruma cizgisi gibi duruyor aynısı banada oldu bugun snir olıyorm ya bakarmısınz testime kuruma cizgisi bu

Eklentiler

• 1332A6CA-41E5-4746-BA04-CEEECB8ED6F2.webp
    1332A6CA-41E5-4746-BA04-CEEECB8ED6F2.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 301
sabah yaptm ama 1 saat snra cktı cizgi negatifti canım 14 gun var daha bata diyorm ya kuruma cizgisi
Bata 14 gun varsa su anda muhtemelen yumurtluyorsunuz demektir yani henuz hamile olma ihtimaliniz gercekten cok dusuk. Eger hamileyseniz de bunun testlerde cikma ihtimali hic yok

Merhaba bata 9 gün var dayanamadım yaptım erken gebelik testi. Üstteki geçen aya ait alttaki bugüne, hemen 2-3 dakikada böyle bir çizgi oluştu, sizce bu kadar erken belli olur mu ya da test mi bozuk yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• DA825C39-A9ED-4072-A40B-19A1C08A4F63.webp
    DA825C39-A9ED-4072-A40B-19A1C08A4F63.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 238
Merhaba bata 9 gün var dayanamadım yaptım erken gebelik testi. Üstteki geçen aya ait alttaki bugüne, hemen 2-3 dakikada böyle bir çizgi oluştu, sizce bu kadar erken belli olur mu ya da test mi bozuk yardımcı olur musunuz
Evet canım bende o 2.çizgiyi gördüm.7 mart mı bat tarihin senınde bu kaset test değil mi ama sanki var gibi😍 en iyisi kan testi tabiki olmadı yarın ilk idrarında erken gebelik testiyle yap canım

Ay benimkiside böyle çıktı, sabah kan testi yaptırdım 0.0 çıktı

Eklentiler

• 20210304_093907.webp
    20210304_093907.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 115
Back
X