- 22 Şubat 2023
- 104
- 58
- 28
- 26
- Konu Sahibi Waiting for a miracle
-
Merhaba ilk dakikalarda çıkan sonuc doğru saatler sonra cikan ikinci cizgi ise kuruma cizgisidir. Yine de emin olmak isterseniz kan testi yaptırın ama sonuc pozitif oldugunda aninda cift cizgi çıkıyorMerhaba! Adetim 2 gün gecikti. Dün akşam erken gebelik testi yaptım 5 dk bekledim, bir çizgi çıktı. Sonra çöpe attım. YouTube'da video izledim ikinci çizgi geç çıktı dedi videoda. 2 saat sonra gittim çöpten tekrar aldım baktım 2 çizgi çıktı. Sabah çok netleşti. Bu sabah kaset normal test yaptım negatif çıktı. Hangisine inanmalıyım? Cevaplarınızı heyecanla bekliyorum. Teşekkürler!
Kuruma çizgisi böyle net olur mu? Boşuna umutlanıyorumMerhaba ilk dakikalarda çıkan sonuc doğru saatler sonra cikan ikinci cizgi ise kuruma cizgisidir. Yine de emin olmak isterseniz kan testi yaptırın ama sonuc pozitif oldugunda aninda cift cizgi çıkıyor
İki yaptığınız teste aninda tek cizgi ciktiysa umutlanmayin derimKuruma çizgisi böyle net olur mu? Boşuna umutlanıyorum
İki yaptığınız teste aninda tek cizgi ciktiysa umutlanmayin derimcok uzun süre yaptim testlerden hamile oldugumda ise anında cift cizgi belirdi hic dakikalar sonraya kalmiyor
Buradaki yorumları okursanız kafanız allak bullak olur siz en iyisi kan testi yaptırın ve sonucdan emin olun
Kan testi pahalı mı ucuz mu?Buradaki yorumları okursanız kafanız allak bullak olur siz en iyisi kan testi yaptırın ve sonucdan emin olun
Devlet hastanesinde vere bilirsiniz daha uygun gelirKan testi pahalı mı ucuz mu?
TeşekkürlerDevlet hastanesinde vere bilirsiniz daha uygun gelir
Sabah sağlık ocağına gidip kan verebilirsiniz. Herhangi bir ücreti yok. Muayene girişi yapılıyor sadece. Sigortasızsanız bilemiyorum tabi.Kan testi pahalı mı ucuz mu?
Sonuç ne olduEki Görüntüle 3218609 Benimde bir saat sonra böyle çıktı pcos var adetlerim düzensiz kan verdim 0.100 sizce yükselir mi
Sonuç ne oldu
Merhaba gebelik var mıymış1.5 yıldır evliyim pcos var adetlerim düzensizdi 2 3 aydır düzene girdi sabah bu testi yaptım ilk idrarla şu an adetime 5 gün var ama teste 20 25 dk sonra baktım böyleydi sizce gebelik var mı ?
Eki Görüntüle 3234249
Tekrar test yaptım negatif çıktıMerhaba gebelik var mıymış
İlk kanda yükseliyor sonra idrara geçiyor diye biliyorumEki Görüntüle 3218609 Benimde bir saat sonra böyle çıktı pcos var adetlerim düzensiz kan verdim 0.100 sizce yükselir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?