Erken gebelik testinde 2 saat sonra 2 çizgi çıktı

Waiting for a miracle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
104
58
28
26
Merhaba! Adetim 2 gün gecikti. Dün akşam erken gebelik testi yaptım 5 dk bekledim, bir çizgi çıktı. Sonra çöpe attım. YouTube'da video izledim ikinci çizgi geç çıktı dedi videoda. 2 saat sonra gittim çöpten tekrar aldım baktım 2 çizgi çıktı. Sabah çok netleşti. Bu sabah kaset normal test yaptım negatif çıktı. Hangisine inanmalıyım? Cevaplarınızı heyecanla bekliyorum. Teşekkürler!

Eklentiler

• IMG_20230222_215951.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 3.265
Merhaba ilk dakikalarda çıkan sonuc doğru saatler sonra cikan ikinci cizgi ise kuruma cizgisidir. Yine de emin olmak isterseniz kan testi yaptırın ama sonuc pozitif oldugunda aninda cift cizgi çıkıyor

Saatler sonra çıkan çizgilerin bir anlamı yok diye biliyorum ama zaten bu testler %100 değil neticede en iyisi kan vermek her zaman

1.5 yıldır evliyim pcos var adetlerim düzensizdi 2 3 aydır düzene girdi sabah bu testi yaptım ilk idrarla şu an adetime 5 gün var ama teste 20 25 dk sonra baktım böyleydi sizce gebelik var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…