- 16 Kasım 2021
- 101
- 69
- 28
- 24
- Konu Sahibi merak ediyorum
-
Bugün kan testi verdim adetime 2gün var artık dün gece de dayanamayıp bi test yaptım onda da aynı böyleydiGebesin hayirli olsun daha cok erken test yapmissiniz benim de biraz daha koyuydu yarin tekrar test yapmanizi öneririm
İnşallah vardır yaBende adetimden 4 gün önce öğrendim gebeliğimi benim testim daha koyuydu ama sizin ki çok yeni olduğu için böyle olmuş olabilir ben var gibi görüyorum yarın sabah tekrarlayın koyulaşmaya bakın derim hayırlı olsun
Bugün kan testi verdim adetime 2gün var artık dün gece de dayanamayıp bi test yaptım onda da aynı böyley
Kac gün önce adet oldunBugün kan testi verdim adetime 2gün var artık dün gece de dayanamayıp bi test yaptım onda da aynı böyleydi
19ekimde olmuştum ama bugün kan testi verdikten sonra adet oldumKac gün önce adet oldun
Normal adet günüm 18 kasımdı 2 gün önce yani bugün oldumBen 5 gün önce yapmıştım böyle çıkmıştı bence hamilesin canım.
Tabiki en güvenlisi kan testi
Kessin adet mi? Teste iki cizgi cikmisti ama nisan olmasin o (yerlesme kanamasi)19ekimde olmuştum ama bugün kan testi verdikten sonra adet oldum
Valla baya adet gibi geliyor İnan çok kafam karıştı ilk gebeliğim olacağı için daha önce böyle bişey yaşamadım kan testi sonucum yarın öğleden sonda bakalım ne çıkacak ama umudum kalmadıKessin adet mi? Teste iki cizgi cikmisti ama nisan olmasin o (yerlesme kanamasi)
İnşallah bakalım hayırlısı olsunAllah gönlüne göre versin üzülme bu ay olmazsa diger ay olur yumurtlama günlerini tutturmaya calis
Beta hah 0.182 çıktı yani gebelik yok arkadaşlar teşekkür ederim hepinizeBöyle olup hamile kalan var mı ?adetimden 4 gün önce yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?