Ovulasyon testini sadece 2 defa kullandım daha yeni evliyim 3 aydır korunmuyorum sadece çok üstüne düşmedim ama sağlıkçı arkadaşim klomeni önerdi bakalım nasip artikCümlemizden kuzum Rabbim gönlünden geçeni nasip etsinNe kadardır istiyorsun ovülasyon testi kullanmış mıydın
Foto eklerseniz bakarız .Arkadaslar
Erken yapmışsın kuzum birkaç gün geçince tekrarla böyle kendini de strese sokarsınArkadaslar lütfen yardım edin erken gebelik testi aldim gözle zor girunucek kadar ikinci çizgisi gözüküyordu git gide dede koyulasti ama ertesi gün aynı gebelik testinden aldım bu sefer hicbisey çıkmadı adetime 10 gün var ama sizce hemilemiyimm..
Erken yapmışsın kuzum birkaç gün geçince tekrarla böyle kendini de strese sokarsın
çünkü benimde adetime 3 gün kala silik şekilde çıktı ben 3 gün sonra tekrar yaptım yine silikti bir hafta falan geçince koyulaştıArkadaslar lütfen yardım edin erken gebelik testi aldim gözle zor girunucek kadar ikinci çizgisi gözüküyordu git gide dede koyulasti ama ertesi gün aynı gebelik testinden aldım bu sefer hicbisey çıkmadı adetime 10 gün var ama sizce hemilemiyimm..
Açıkçası kafam çok karıştı bu ay klomende kullanmıştım galiba umidimi kesicem hayırlısı olsun inşallah herkes içinErken yapmışsın kuzum birkaç gün geçinc
Foto eklerseniz bakarız .
Allahtan Ümit kesilmez bir anda oluverir Meryem suresi oku sabah namazından sonra sağ baş parmağını karnına koy 41 tane Fatiha oku yer gök dua ile Rabbim nasip ederAçıkçası kafam çok karıştı bu ay klomende kullanmıştım galiba umidimi kesicem hayırlısı olsun inşallah herkes için
Allahtan Ümit kesilmez bir anda oluverir Meryem suresi oku sabah namazından sonra sağ baş parmağını karnına koy 41 tane Fatiha oku yer gök dua ile Rabbim nasip eder
Cümlemizden kuzum Rabbim gönlünden geçeni nasip etsinAllah razı olsun çok teşekkürler
Ovulasyon testini sadece 2 defa kullandım daha yeni evliyim 3 aydır korunmuyorum sadece çok üstüne düşmedim ama sağlıkçı arkadaşim klomeni önerdi bakalım nasip artikCümlemizden kuzum Rabbim gönlünden geçeni nasip etsinNe kadardır istiyorsun ovülasyon testi kullanmış mıydın
Çiçeği burnunda gelin daha olur merak etme folik asite başla gebelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor ve sonra da 3 ay kullanman gerekiyorOvulasyon testini sadece 2 defa kullandım daha yeni evliyim 3 aydır korunmuyorum sadece çok üstüne düşmedim ama sağlıkçı arkadaşim klomeni önerdi bakalım nasip artik
Çiçeği burnunda gelin daha olur merak etme folik asite başla gebelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor ve sonra da 3 ay kullanman gerekiyor
Bende 1 hafta önce öğrendim kuzum silik çizgiyleCok teşekkürler peki ya sen varmı biseyler
Cok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahBende 1 hafta önce öğrendim kuzum silik çizgiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?