Erken gebelik testinde hayalet cizgi

Zehraggg

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
30
En iyi cevaplar
1
7
6
28
Arkadaslar lütfen yardım edin erken gebelik testi aldim gözle zor girunucek kadar ikinci çizgisi gözüküyordu git gide dede koyulasti ama ertesi gün aynı gebelik testinden aldım bu sefer hicbisey çıkmadı adetime 10 gün var ama sizce hemilemiyimm..

Erken yapmışsın kuzum birkaç gün geçince tekrarla böyle kendini de strese sokarsın

Cümlemizden kuzum Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin Ne kadardır istiyorsun ovülasyon testi kullanmış mıydın
Ovulasyon testini sadece 2 defa kullandım daha yeni evliyim 3 aydır korunmuyorum sadece çok üstüne düşmedim ama sağlıkçı arkadaşim klomeni önerdi bakalım nasip artik

En iyi cevap
Ovulasyon testini sadece 2 defa kullandım daha yeni evliyim 3 aydır korunmuyorum sadece çok üstüne düşmedim ama sağlıkçı arkadaşim klomeni önerdi bakalım nasip artik
Çiçeği burnunda gelin daha olur merak etme folik asite başla gebelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor ve sonra da 3 ay kullanman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…