Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testinde negatif görüp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eylul9921

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2021
1.306
1.793
63
Kızlar merhaba, bugün regl ikinci hatta 3.günü olması gerekiyor ama ara sıra lekelenme dışında regl yok kaç tane erken gebelik testi yaptım hepsi negatif kuruma çizgisi bile çıkmadı. Böyle Bi durum yaşayan ve sonrasında pozitif gören var mı acaba

Kızlar merhaba, bugün regl ikinci hatta 3.günü olması gerekiyor ama ara sıra lekelenme dışında regl yok kaç tane erken gebelik testi yaptım hepsi negatif kuruma çizgisi bile çıkmadı. Böyle Bi durum yaşayan ve sonrasında pozitif gören var mı acaba
Adetin henüz sokulmemis olabilir yada geç döllenme de olabilir bir kaç gün daha beklemekte fayda var

Canım oluyor öyle arada ben de şüpheleniyordum 25 Mayıs'ta kan verdim 0.2 çıktı bekledim 4 Haziran'da tekrar verdim 260 çıktı hamileyim şu an bekle bence biraz çok küçükse kanda bile çıkmıyor

Ben de bugün adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım yine negatif. Her ay aynı şeyleri yaşayıp hayal kırıklığı yaşamak ne zormuş ya :(

Back
X