Erken gebelik testinde saatler sonra çıkan ikinci çizgi

Anonimsiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
92
50
3
25
Reglime 7 gün varken prodoctor erken gebelik testi yaptım 5 dk beklemem gerekiyormuş sanırım ama ben en fazla 1 dk baktım ikinci çizgi çıkmayınca çöpe attım. Saatler sonra merak ettim nedense gidip baktım böyle silik ikinci çizgi çıkmış. Neden sizce? Evde başka test de yok

Eklentiler

• IMG_2442.webp
    IMG_2442.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 501
Reglime 7 gün varken prodoctor erken gebelik testi yaptım 5 dk beklemem gerekiyormuş sanırım ama ben en fazla 1 dk baktım ikinci çizgi çıkmayınca çöpe attım. Saatler sonra merak ettim nedense gidip baktım böyle silik ikinci çizgi çıkmış. Neden sizce? Evde başka test de yok
Silik cizgi ciktiginda genelde hemen cikiyor ve durdukca koyulasabiliyor, ilk idrarla tekrarlayin isterseniz

Bendede ayni olmuştu kuruluk cizgisi oluyor sanırım testi tekrarlayın ilk 5 dk önemli

Bende bu testle 1-2 saat sonra aşırı silik bir çizgi ile öğrendim. Ya ilk dakikalarda benim gözümden kaçtı ya da bu testle sonradan da mümkün 😂 tekrarlayın bence

Normalde saatler sonra olanlar dikkate alınmaz ama siz ilk 1 dakika bakmışsınız sadece belki çizgi 5 dakika içinde çıktı ama haberiniz yok onun için bi test daha alın yapın bence bi de birkaç gün bekleyin 7 gün varken çok erken en erken test bile 6 gün kala diyor

Merhaba adetime 3-4 gün var bi kurt düştü içime gidip test alıp yaptım. Silik çizgi 3.dk da ortaya çıktı. Buna bi bakabilir misiniz
1000031624.webp

Merhaba adetime 3-4 gün var bi kurt düştü içime gidip test alıp yaptım. Silik çizgi 3.dk da ortaya çıktı. Buna bi bakabilir misiniz
Eki Görüntüle 3609095
3-4 gün kala silik çıkabiliyor adet gününüze kadar koyulaşmayı takip edebilirsiniz adetiniz gecikince de kan verirsiniz bu arada testin markası ne artık neredeyse bütün testler yalancı pozitif verebiliyor hiç birine güvenim kalmadı. İnşallah bebeğiniz sizinledir🍀

3-4 gün kala silik çıkabiliyor adet gününüze kadar koyulaşmayı takip edebilirsiniz adetiniz gecikince de kan verirsiniz bu arada testin markası ne artık neredeyse bütün testler yalancı pozitif verebiliyor hiç birine güvenim kalmadı. İnşallah bebeğiniz sizinledisabah ilk idrarla tekrar

Muhtemelen pozitif canım bir test daha yap eğer evde varsa ama yoksa bence şimdi kalk git kan ver. Ben şu an hamileyim🙈
Sabah ilk idrarla test yaptım yine hemen silik çizgi 3.dk da çıktı 5 te koyulaştı
1000031651.webp
1000031664.webp

3-4 gün kala silik çıkabiliyor adet gününüze kadar koyulaşmayı takip edebilirsiniz adetiniz gecikince de kan verirsiniz bu arada testin markası ne artık neredeyse bütün testler yalancı pozitif verebiliyor hiç birine güvenim kalmadı. İnşallah bebeğiniz sizinledir🍀
Markası softec, çok kullanıcı hiç yanıltmadı her hamileliğimde bu markayı kullandım diyor ama dün bilinçsizce aldım bu markayı meğerse markada önemliymiş yalancı pozitif vermesin diye

Koyulaşma olmuş🥰 kan verip değerinizi öğrenin isterseniz sağlıkla gelsin inşallah 😇 Bize de dua edin lütfen🙏🙏
Bu sabah kan verdim bakalım nolucak.
Ben çok istedim. 1, 5 yıl önce dış gebelik geçirdim. Kalbi atıyodu ben bağlanmiyim diye dinletmediler sesini. Küretaj oldum 2 kere yine gitmedi benden. Sonra 2 doz mtx iğne vuruldum yine gitmedi benden. En son sol tüpüm patladı yavrum büyümeye devam ettiği için. Sol tüpün alındı. Ben 1 yıl korunmasız ilişkiye girmedim. Sonra denemeye başladım yavaş yavaş. Önce eşime ve bana gen taraması yaptırdım. Sonra hsg çektirdim. Çok istedik. Ben gebe miyim bilmiyorum ama çok acı çektim ve çok istediğimi biliyorum sadece. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bu sabah kan verdim bakalım nolucak.
Ben çok istedim. 1, 5 yıl önce dış gebelik geçirdim. Kalbi atıyodu ben bağlanmiyim diye dinletmediler sesini. Küretaj oldum 2 kere yine gitmedi benden. Sonra 2 doz mtx iğne vuruldum yine gitmedi benden. En son sol tüpüm patladı yavrum büyümeye devam ettiği için. Sol tüpün alındı. Ben 1 yıl korunmasız ilişkiye girmedim. Sonra denemeye başladım yavaş yavaş. Önce eşime ve bana gen taraması yaptırdım. Sonra hsg çektirdim. Çok istedik. Ben gebe miyim bilmiyorum ama çok acı çektim ve çok istediğimi biliyorum sadece. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Çektiğiniz acının ne tarifi ne telafisi yok🥺İnşallah hamilesinizdir bebeğiniz sizinledir kendime ister gibi çok istedim sizin için de. İnşallah hayırla gelsin size umut yuvanıza mutluluk getirsin onca emeğin çabanın mükafatı olsun Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸

Çektiğiniz acının ne tarifi ne telafisi yok🥺İnşallah hamilesinizdir bebeğiniz sizinledir kendime ister gibi çok istedim sizin için de. İnşallah hayırla gelsin size umut yuvanıza mutluluk getirsin onca emeğin çabanın mükafatı olsun Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
Amin, Allah razı olsun inşallah umutlarım boşa gitmez🍀 Allah kimsenin gönlüne yara bırakmasın bu konuda, kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar selam sabah days comfort testi yaptım adetimin gecikmesinde 1. Gün ama bir şey çıkmadı negatifti. Sonra hafif pembe kahve lekelenme başladı sadece peçeteye silince gelen biraz daha abekledim adet olurum diye ama olmadım öğleden sonra aynı markadan testi tekrarladım saniyeler içinde ikinci çizgiyi çıkardı ama çok çok silikti kurdukça rengi oturdu. Sizce bu test doğru mudur? Lekelenme hala devam ediyor sadece peçeteye geliyor

İlk resim saniyeler içinde çıkan ikincisi bekledikçe rengi oturan aynı testler

Eklentiler

• IMG_9991.webp
    IMG_9991.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 318
  • IMG_0033.webp
    IMG_0033.webp
    32 KB · Görüntüleme: 323
Back
X