- 25 Mayıs 2022
- 36
- 12
- 18
- 29
- Konu Sahibi Busra Kilic
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim yokArkadaşlarım merhaba, bata 6 gün kala erken gebelik yaptım. Aynı marka ile akşam tekrarladım. Yarın büyük ihtimalle kan testine gidicem sizce var mı ?
Ekledim sanıyordum şimdi düzenleyerek ekledimResim yok
Var bence hayırlı olsunArkadaşlarım merhaba, bata 6 gün kala erken gebelik yaptım. Aynı marka ile akşam tekrarladım. Yarın büyük ihtimalle kan testine gidicem sizce var mı ?
Var bence hayırlı olsuninşallah vardırUmutlarımız kırılmasın da sonra, çok teşekkür ederim
![]()
İnşallah İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorumTeşekkür ederim umarım vardır![]()
Çok Teşekkür ederim umarım vardır umarım sağlıkla alırız kucağımızaHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Arkadaşlarım merhaba, bata 6 gün kala erken gebelik yaptım. Aynı marka ile akşam tekrarladım. Yarın büyük ihtimalle kan testine gidicem sizce var mı ?
Evet çok şükür pazartesi günü betam 99 çıktı ama kasık ve karın ağrılarım var acaba bir sıkıntı var mı diye merak etmiyor değilim bugün yine kan verdim adet günüm yarin normalde inşallah sağlıklı artmıştırBenimde silik kamera da pek gozukmuyo sizde varmı adete 5 gün var
Bende kan vercektim beklemedeyim 4 günum var adeteEvet çok şükür pazartesi günü betam 99 çıktı ama kasık ve karın ağrılarım var acaba bir sıkıntı var mı diye merak etmiyor değilim bugün yine kan verdim adet günüm yarin normalde inşallah sağlıklı artmıştır
CNm var benimde böyleydi üst sayfaya bak hatta hiç gozukmuyodu ama benim adetime 5 gün varken çıkmıştı bugün gittim 1 aylık hamileyimİlk 2 dakikada böyle çıktı özellikle baktım
Allah sağlıkla getirsin canım , bende yarın sabah kan vericem sağlıkocağına duanı alabilirmiyimCNm var benimde böyleydi üst sayfaya bak hatta hiç gozukmuyodu ama benim adetime 5 gün varken çıkmıştı bugün gittim 1 aylık hamileyim
İnş Rabbim Nasip eder bende yarın ultrasona gircem inş hakkınızda hayrlisi olsun DualarimdasinizAllah sağlıkla getirsin canım , bende yarın sabah kan vericem sağlıkocağına duanı alabilirmiyim![]()