Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Testinde Silik Çizgi Kanda Betahcg 2,75

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza gelir İnşallah🙏🏻🥰 size sormak istediğim birşey var. Prodoctor erken gebelik testi hakkında ne düşünüyorsunuz ben bugün onu yaptım çok silik bir şekilde çıktı hayalet yani ama yorumlarına bakınca yanıltıcı olduğunu gördüm ve çok üzüldüm şu an çatlamadan sonraki 6.gündeyim merakımdan duramayıp yaptım ekliyorum gördüğüm çizgiyi birde siz yorumlayın lütfen ayrıca penceresi bulanık gösteriyordu ben aç
Selam, ben de çizgi görüyorum ama 6. Gün idrarda çıkması için biraz erken değil mi?Ama belki mümkündür tabii bilmiyorum. Çizgi pembe ise olabilir. Prodoctor hakkında bir fikrim yok ama benim değerim kanda 13 ken normal gebelik testinde bile cıkıyordu. Ama belki de bu da insandan insana değişiyordur çünkü bende çatlatma iğnesinin etkisi de 15 günde geçmemişti. Testi yarın tekrarlayın bence varsa çizgi koyulaşacaktır.

Selam, ben de çizgi görüyorum ama 6. Gün idrarda çıkması için biraz erken değil mi?Ama belki mümkündür tabii bilmiyorum. Çizgi pembe ise olabilir. Prodoctor hakkında bir fikrim yok ama benim değerim kanda 13 ken normal gebelik testinde bile cıkıyordu. Ama belki de bu da insandan insana değişiyordur çünkü bende çatlatma iğnesinin etkisi de 15 günde geçmemişti. Testi yarın tekrarlayın bence varsa çizgi koyulaşacaktır.
Elimde sadece kaset test var :( daha öncesinde erken gebelik testi kullandım miratech ve comfort markası 4-5 kez hiç böyle görmemiştim bi umut işte ama bu test hakkında da hiç iyi şeyler yazmıyor .

Back