Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlaarrr:d yardımcı olabilecek olan var mı?
adetime tam 1 hafta var şu erken gebelik testlerinden yaptım ama negatifüzerinde ilişkiden 7 gün sonra kesin sonuç diyordu? böyle bir şey başına gelip sonradan hamile olan var mı??
+1 katılıyorum!!O testleri bende zaman zaman kullanıyorum ama 7 gün önce kesin sonuç konusuna katılmıyorum. Buradan takip ettiğimiz kadarıyla 7 gün önce kan testinde çıkmayan regl günü hamile olduğunu öğrenen bir çok kişi var. 7 gün önce kan testinde biler çıkmama ihtimali varken idrar testinin kesin sonuç olması mümkün değil. Bebeğin rahme tutunması zaten döllenmeden sonra 7-10 sün sürüyor. Bebek rahme tutununca beta hcg salgılanıyor ve bir kaç gün sonra idrara karışıyor. Yani bebek erken tutunursa sonuç olabilir ama biraz gecikme durumunda o testlerle öğrenemeyiz. Bu nedenle benim önerim regl günün geçmesini bekle bir kaç gün geçince kan testi yaptır en sağlamı bu. Erken gebelik testlerine çok fazla güvenme pozitif vermese de hamile olabilirsin.
O testleri bende zaman zaman kullanıyorum ama 7 gün önce kesin sonuç konusuna katılmıyorum. Buradan takip ettiğimiz kadarıyla 7 gün önce kan testinde çıkmayan regl günü hamile olduğunu öğrenen bir çok kişi var. 7 gün önce kan testinde biler çıkmama ihtimali varken idrar testinin kesin sonuç olması mümkün değil. Bebeğin rahme tutunması zaten döllenmeden sonra 7-10 sün sürüyor. Bebek rahme tutununca beta hcg salgılanıyor ve bir kaç gün sonra idrara karışıyor. Yani bebek erken tutunursa sonuç olabilir ama biraz gecikme durumunda o testlerle öğrenemeyiz. Bu nedenle benim önerim regl günün geçmesini bekle bir kaç gün geçince kan testi yaptır en sağlamı bu. Erken gebelik testlerine çok fazla güvenme pozitif vermese de hamile olabilirsin.
Merhaba .Bir şey sorma istiyorumO testleri bende zaman zaman kullanıyorum ama 7 gün önce kesin sonuç konusuna katılmıyorum. Buradan takip ettiğimiz kadarıyla 7 gün önce kan testinde çıkmayan regl günü hamile olduğunu öğrenen bir çok kişi var. 7 gün önce kan testinde biler çıkmama ihtimali varken idrar testinin kesin sonuç olması mümkün değil. Bebeğin rahme tutunması zaten döllenmeden sonra 7-10 sün sürüyor. Bebek rahme tutununca beta hcg salgılanıyor ve bir kaç gün sonra idrara karışıyor. Yani bebek erken tutunursa sonuç olabilir ama biraz gecikme durumunda o testlerle öğrenemeyiz. Bu nedenle benim önerim regl günün geçmesini bekle bir kaç gün geçince kan testi yaptır en sağlamı bu. Erken gebelik testlerine çok fazla güvenme pozitif vermese de hamile olabilirsin.
çok erken yapmışsın bence biraz bekle ..inşallah hamilesindir istiyorsan![]()
Merhaba .Bir şey sorma istiyorum
Bazı yerlerde rahme tutunma 3-10 gün arası deniyor .Döllenmeden 3 gün sonra da bebek rahme yerleşebilir mi?
Merhaba .Bir şey sorma istiyorum
Bazı yerlerde rahme tutunma 3-10 gün arası deniyor .Döllenmeden 3 gün sonra da bebek rahme yerleşebilir mi?
Erken döllenme olursa olabilir ama aksi halde bildiğim kadarıyla bana zor geliyor. Embriyo döllenince 3 gün tüplerde bölünerek yolculuk yapıyor ve 3 gün sonra rahme ulaşıyor. Daha sonra ise implantasyon başlıyor implantasyonun aynı günde tamamlanması bence zor implantasyon 5-10 gün arasında tamamlanıyor. Başlaması 3 gün ama tamamlanması kişiden kişiye değişiklik gösteriyor bildiğim kadarıyla.
slm kızlaarrr:d yardımcı olabilecek olan var mı?
adetime tam 1 hafta var şu erken gebelik testlerinden yaptım ama negatifüzerinde ilişkiden 7 gün sonra kesin sonuç diyordu? böyle bir şey başına gelip sonradan hamile olan var mı??