Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seni napmasın kız emi güldürdün beni gece gece inşallah pozitif çıkar ama yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin 10 sn sadeceErken gebelik testini idrar olan kapta 10 saniyeyi 10 dakika anlayıp 10 dakika beklettim sonuç yanlış çıkar mı?
Sabaha kadar tutsaydiniz, ilahiErken gebelik testini idrar olan kapta 10 saniyeyi 10 dakika anlayıp 10 dakika beklettim sonuç yanlış çıkar mı?
negatif imkansız olurAllah seni napmasın kız emi güldürdün beni gece gece inşallah pozitif çıkar ama yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin 10 sn sadecebende öyle yapcam bidakine gece den idrara basıcam testimi
Sabaha kadar tutsaydiniz, ilahi
Sonucu etkiler mi onu bilmiyorum gercektbi
Allah seni napmasın kız emi güldürdün beni gece gece inşallah pozitif çıkar ama yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin 10 sn sadece![]()
eee ne çıktı peki sonucundaO kadar istiyorum ki hamile olmak okurken bile yanlış okumuşum10 sn olan şeyi 10 dakika bekleten bir ben varımdir
hala kendime gülüyorum
Negatif ...eee ne çıktı peki sonucunda![]()
olmamış tabi idrara yatırıcan onu sabaha kadar sabah bakacaktınNegatif ...
olmamış tabi idrara yatırıcan onu sabaha kadar sabah bakacaktın![]()
şaka bi yanada olsa çıkardı kuzum ya 10 dk tutmuşsun yarın sabah tekrar dene kaset test al sen 3 damla damlat sadece diğer türlü zamanla problem oluyorNegatif ...
seni unutmıycam sanırım hiç
olmamış tabi idrara yatırıcan onu sabaha kadar sabah bakacaktı
Adetime 4 gün var ben erken gebelik testi yapmıştım kaset teste negatif çıkar bence ben adet geçilmesini beklemeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.şaka bi yanada olsa çıkardı kuzum ya 10 dk tutmuşsun yarın sabah tekrar dene kaset test al sen 3 damla damlat sadece diğer türlü zamanla problem oluyor![]()
Sizde çocuk var mı?seni unutmıycam sanırım hiç![]()
yok canım henüzSizde çocuk var mı?