Erken gebelik testleri kandırmaca mı?

mariatheresia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
414
1.277
33
Herkese merhaba dışarıdan takip ediyordum fakat aranıza yeni katıldım. Regl tarihime daha 5 gün olduğunu gösteriyor program içgüdüsel bir şekilde test yaptım sonuçları aşağıya ekliyorum. Uzun olan erken kısa kaset ise normal gebelik testi, iki gün önce de bu şekildeydi gördüğünüz gibi normal olan test daha net sonuç gözlemlenebiliyor. İki gün önce ilk yaptıktan sonra gidip kan verdim o da 39 çıktı. Mart ayında beni kahreden bir düşüğüm var umarım bu testler doğrudur ve umarım bu sefer aynı şeyi yaşamam. Kimseye söyleyemiyorum daha önceki hemen herkese söylenmişti ve çok pişman olmuştum. Sizler de deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Mutlu hafta sonları diliyorum.

Eklentiler

• C570FEE8-B638-43A3-97D8-82A36B2AE605.webp
    C570FEE8-B638-43A3-97D8-82A36B2AE605.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 762
Evet kesinlikle normal kaset testler daha iyi. İki günde bir kan verin iki üç kere hayırlısı olsun
İnanın onu dahi yapmak istemiyorum geçen sefer amiyane tabirle zırt pırt kurcalattım kendimi biraz akışına bırakmak istiyorum bu sefer. Ama insan yine de birileriyle bunu konuşmak istiyor sosyal varlıklarız :)

Herkese merhaba dışarıdan takip ediyordum fakat aranıza yeni katıldım. Regl tarihime daha 5 gün olduğunu gösteriyor program içgüdüsel bir şekilde test yaptım sonuçları aşağıya ekliyorum. Uzun olan erken kısa kaset ise normal gebelik testi, iki gün önce de bu şekildeydi gördüğünüz gibi normal olan test daha net sonuç gözlemlenebiliyor. İki gün önce ilk yaptıktan sonra gidip kan verdim o da 39 çıktı. Mart ayında beni kahreden bir düşüğüm var umarım bu testler doğrudur ve umarım bu sefer aynı şeyi yaşamam. Kimseye söyleyemiyorum daha önceki hemen herkese söylenmişti ve çok pişman olmuştum. Sizler de deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Mutlu hafta sonları diliyorum.
Zaten keseyi bebegi ve kalp atislarini duymadan soylemeyin kimseye . Eşiniz ve siz bilin yeter Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin

Artık testler normalleri de hassas. Bı test 10 algılıyor diyor ama 3 bhcg de tesstte hayal meyal cızgı cıkıyor yanı normal test daha net sonuc elbette. o bı pazarlama işi diye dusunuyorum. Cok da kullanmadım. 1 gun fark edecek aralarında fark varsa da zaten. Bı sonrakı gun aynı testı tekrarladığında daha net gorursun. Zaten cızgı de barızmıs. Sadece bı kac gun sonra aynı o kaset testten bıdaha yap koyulasma varsa tekrar kan verırsın. Korkma ınsallah guzel ılerlıycek :)

Herkese merhaba dışarıdan takip ediyordum fakat aranıza yeni katıldım. Regl tarihime daha 5 gün olduğunu gösteriyor program içgüdüsel bir şekilde test yaptım sonuçları aşağıya ekliyorum. Uzun olan erken kısa kaset ise normal gebelik testi, iki gün önce de bu şekildeydi gördüğünüz gibi normal olan test daha net sonuç gözlemlenebiliyor. İki gün önce ilk yaptıktan sonra gidip kan verdim o da 39 çıktı. Mart ayında beni kahreden bir düşüğüm var umarım bu testler doğrudur ve umarım bu sefer aynı şeyi yaşamam. Kimseye söyleyemiyorum daha önceki hemen herkese söylenmişti veçok pişman olmuştum. Sizler de deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Mutlu hafta sonları diliyorum.
Merhana canım bende senin gibi mart ayında düşük yaptım 9 haftalıkken kalbi durdu kendiliğinden. Tedavi aldım . Benim tahmini regl tarihim 20 ağistos . Kullandığım ilaç bitince 7gün içinde reegl olcakmışım olmazsam kaset test yap hamile ola bilirsin dedi . İlaç bitdi şuan 3 gün geçti kaldı 4 gün. Dr un hesabyla 18 ine kadar regl olmam gerekiyor ama beni. Bat 20 ağustos test yapmadm daha. Biliyorum o pişmanlığı şuan bende yaşıyorum . O kadar iyi biliyorumki kalp atışlarınıda dinletmişdim hatta herkeze . Sonrada pişmanlık işte. İnşallah bu sefer olunca hiçkimseye söylemiycem . Ama herdefasındada herkez soruyor birşeyler varmı diye

Bana kalırsa regl en az 1 hafta geçsin, öyle doktora gidersin.
Kalp atışını duyuncada söylemek istediklerine söylersin, tebrik ederim

Back
X