Erken gebelik testleri

Pheebs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
4.676
En iyi cevaplar
1
6.697
158
Mor kapak artımed pembe kapak freely marka ikisinde de silik çizgi var. Ama iki marka içinde yalancı pozitif çıkarıyor yazılmış çoğunlukta. Adetime 8 gün var. Hem henüz çok olması hemde yalancı pozitif muhabbeti düşündürdü. Yarın kan vericem burda çıkan kanda hayli hayli çıkar. Fikriniz nedir başına gelen var mı?

Eklentiler

• IMG_20251022_213930.webp
    IMG_20251022_213930.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 101
Silikten ziyade kuruma çizgisi görmüş olabilirsiniz, fotoğraftan hiç belli olmuyor çünkü. Kan vermek garanti olur. Kaset testleri adet gecikmesinden sonra yapmak uygun, o da her test için geçerli değil tabi, çoğu sonuç pozitif olsa da negatif sonuç veriyor veya yalancı pozitif veriyor.

Mor kapak artımed pembe kapak freely marka ikisinde de silik çizgi var. Ama iki marka içinde yalancı pozitif çıkarıyor yazılmış çoğunlukta. Adetime 8 gün var. Hem henüz çok olması hemde yalancı pozitif muhabbeti düşündürdü. Yarın kan vericem burda çıkan kanda hayli hayli çıkar. Fikriniz nedir başına gelen var mı?
Bunlar kuruma çizgisi gibi duruyor benimde kuruma çizgim böyle çıkmıştı

Silikten ziyade kuruma çizgisi görmüş olabilirsiniz, fotoğraftan hiç belli olmuyor çünkü. Kan vermek garanti olur. Kaset testleri adet gecikmesinden sonra yapmak uygun, o da her test için geçerli değil tabi, çoğu sonuç pozitif olsa da negatif sonuç veriyor veya yalancı pozitif veriyor.
İlk 10 dk içinde çıktı aslında oda kafamı karıştırdı. Ama evet en sağlıklısı kan testi vermek heralde

Beni çok yanıltmıştı gri değil pembe renk olması gerekiyormuş çizginin meğerse
Ben görüyorum bunlarda pembemsi ama bellide olmaz işte çok yorum var yalancı pozitif çıkardıklarına dair. Aksi kan veremedim oğlan hastalandı çıkamadım neyse artık çıkar kokusu varsa testle uğraşamayacağım daha fazla

Ben görüyorum bunlarda pembemsi ama bellide olmaz işte çok yorum var yalancı pozitif çıkardıklarına dair. Aksi kan veremedim oğlan hastalandı çıkamadım neyse artık çıkar kokusu varsa testle uğraşamayacağım daha fazla
Predictor ya da awox iyi diyorlar yalancı pozitif çıkarmıyormuş bu iki test

Predictor ya da awox iyi diyorlar yalancı pozitif çıkarmıyormuş bu iki test
Artık testle kafam yandı vallahi bi daha yapmam gece yada sabah erkenden kan veririm olmazsa adeti beklerim bunaldım inan

Artık testle kafam yandı vallahi bi daha yapmam gece yada sabah erkenden kan veririm olmazsa adeti beklerim bunaldım inan
Canım daha çok varmış bata benim battan sonra 60 la öğrenmiştim düşün bu kadar erken test yaparak kendini strese sokma derim

Anladım canım ama yine de erken kan verip beta düşük çıkarsa çok güvenme derim bir hafta sonra ver
Yani fırsatım olursa vermek var içimden geçen. Ama olmazsa da adet beklicem mecbur

Back
X