Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba ben iki gündür sabahları ilk idrarla erken gebelik testi yaptım reglime bir hafta kaldı yinede bir bakmak istedim t çizgisi gözle görülüyor çok silik ama iki gündür aynı sizce negatifmi yoksa daha hcg hormonummu düşüktür
Kızlar merhaba ben iki gündür sabahları ilk idrarla erken gebelik testi yaptım reglime bir hafta kaldı yinede bir bakmak istedim t çizgisi gözle görülüyor çok silik ama iki gündür aynı sizce negatifmi yoksa daha hcg hormonummu düşüktür
kendını yalancı pozıtıflerle mımletmıs testlerdenmı ki diye :) awox normal guvenılırlıkte. eger pembe cızgı goruyorsan dogrudur ama grıse testın kendı cızgısı o ben pcden bakıyorum goremedım. ama zaten 1 haftaoncesı bosa test harcama derım. en erken 4 gun kala yap :)