Erken gebelik yanıltır mı

hayallere dogru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
15
1
1
33
Adetime daha 6 gün var Bugün regl 10 gün kala erken gebelik testi vardı ondan yaptım ama negatif çıktı çok erken mi baktım o yüzden mi acaba

Adetime daha 6 gün var Bugün regl 10 gün kala erken gebelik testi vardı ondan yaptım ama negatif çıktı çok erken mi baktım o yüzden mi acaba
Canım benimde 6 gün var bende dayanamayıp dün normal test yaptım tabikiii tek çizgi vardı moralim acaip bozuldu ve bugün aşırı baş ve kasık agrısı var adet olacagım buyuk ihtimal çok ümitsizim ama beklemekte çok zor gercekten

ilk denemeleriniz mi sizin de. Biz 3 senedir evliyiz ama daha ilk 15 gündür yumurta gününe denk getirip denemeler de bulunduk ama çoğu kişi de ilk ayda tutmuyormuş ben yine de ümidimi kaybetmiyorum. Ayrıca adet agrısı ile hamile belirtileri hemen hemen aynıymış

Yok canım benim çocugum var 2.dusunuyoruz evet hamilelik belirtsi ama ben adet olurkende boyle şiddetli agrılar yaşıyoruz bekarlıktan beri hep aynı agrılar mesela ilk hamılelıgımde agrı adına bişey hıssetmemıstım ben en kotüye hazırlayım ki üzülmeyim dicem ama yinede üzülecem çok biliyorum

Bend3 erken gebelik testlerinde yanildim. Adete 6 ve 4 gun kala yaptim negatif cikti. Adetim 1 gun gecikince normal testte cikti. Gec dollenmeydi benimki . Adetiniz gecmeden umidinizi kesmeyin bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…