Erken gebelik

Gamzeekosm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
19
4
1
24
Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi ile normal gebelik testi aldım her ikisini de yaptım ama erken gebelikte bu şekilde çıktı sonra birdaha aldım yine aynı çıktı fotoğraf bırakıyorum buraya size de oldu mu bilgi verir misiniz diğer normal gebelik testinde ise birsey çıkmadı sizce hamile miyim
16428841117152925287374124927345.webp

Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi ile normal gebelik testi aldım her ikisini de yaptım ama erken gebelikte bu şekilde çıktı sonra birdaha aldım yine aynı çıktı fotoğraf bırakıyorum buraya size de oldu mu bilgi verir misiniz diğer normal gebelik testinde ise birsey çıkmadı sizce hamile miyim Eki Görüntüle 2993788
Var gibi görünüyor canım bir kaç gün sonra tekrar dene bence

Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi ile normal gebelik testi aldım her ikisini de yaptım ama erken gebelikte bu şekilde çıktı sonra birdaha aldım yine aynı çıktı fotoğraf bırakıyorum buraya size de oldu mu bilgi verir misiniz diğer normal gebelik testinde ise birsey çıkmadı sizce hamile miyim Eki Görüntüle 2993788
Gebelik var canm çok belli kan ver netlestir hayırlı olsun şimdiden☺️

Hamilesin bence de ☺️ hayırlı olsun 🙏kan verip emin ol

Baya net çıkmış. Benim çok çok silikti. Hayırlısı olsun :) derhal kan verin

Hamilelik var mı sizce kızlar en üstteki değer beta hcg 5.21

Eklentiler

• A825B1D7-329D-4496-A0F1-DBDBBF09C678.webp
    A825B1D7-329D-4496-A0F1-DBDBBF09C678.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 101
Adet gecikmesi yaşadınız mı ? Şuan için var gibi görünüyor değer artışını takip etmeniz gerekiyorKan verdim

Adet gecikmesi yaşadınız mı ? Şuan için var gibi görünüyor değer artışını takip etmeniz gerekiy4 gün adet gecikmesi yaşadım ve evde test ya

Baya net çıkmış. Benim çok çok silikti. Hayırlısı olsun :) derhal kan verin
Hamileymişim🤗

Var gibi görünüyor canım bir kaç gün sonra tekrar dene bence
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence göğüs ağrım var

Back
X