Erken gebelik

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence göğüs ağrım var
Düzensiz adetlerde belli olmuyor olabilir de olmayabilir de tekrar test yaparsınız

Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi ile normal gebelik testi aldım her ikisini de yaptım ama erken gebelikte bu şekilde çıktı sonra birdaha aldım yine aynı çıktı fotoğraf bırakıyorum buraya size de oldu mu bilgi verir misiniz diğer normal gebelik testinde ise birsey çıkmadı sizce hamile miyim Eki Görüntüle 2993788
Gebelik var hayırlı olsun🙏🏻

Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi ile normal gebelik testi aldım her ikisini de yaptım ama erken gebelikte bu şekilde çıktı sonra birdaha aldım yine aynı çıktı fotoğraf bırakıyorum buraya size de oldu mu bilgi verir misiniz diğer normal gebelik testinde ise birsey çıkmadı sizce hamile miyim Eki Görüntüle 2993788
tebrik ederim! basta hiç belirtin oldumu, gogus veya kasik agrisi gibi?

tebrik ederim! basta hiç belirtin oldumu, gogus veya kasik agrisi gibi?
Hiçbir belirti hissetmedim sadece hafif böyle tatlı kasık ağrılarım oldu sonrasında zaman geçtikçe göğüs acılarım oldu ama çok fazla sancılı veya bazıların ki gibi acı olmadı sadece sızlama ve şişkinlik hissettim böyleydi canım

Back
X