Erken gebelik

Nazannnnn

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
15
4
16
32
Merhaba kizlar bugün doktora gidip kontrol olduğumda ultrasonda hiç bişey çıkmadı kan değerim 459 çıktı erken gebelik dendi bana aynı durumu yaşayan varmidir

Merhaba kizlar bugün doktora gidip kontrol olduğumda ultrasonda hiç bişey çıkmadı kan değerim 459 çıktı erken gebelik dendi bana aynı durumu yaşayan varmidir
Kan değeri 459 Ken zaten ultrasonda gözükmez ki acaba haftası mi erken demek istedi? 5000 falan olunca mi ne gözüküyordu sanırım ben bilmiyorum da 5 haftalıkken karından ultrason ile gözüküyor değerime bakmayı bırakmıştık 5 haftalık olduğum zaman muayeneye çağırmıştı doktorum

Daha çok yeni, sağlık ocağında takip sağlayınız 1500lerde olunca kese gözükür. Değer 1500 üzerine çıktığında tekrar doktora gidip görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…