Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar bugün doktora gidip kontrol olduğumda ultrasonda hiç bişey çıkmadı kan değerim 459 çıktı erken gebelik dendi bana aynı durumu yaşayan varmidir
Merhaba kizlar bugün doktora gidip kontrol olduğumda ultrasonda hiç bişey çıkmadı kan değerim 459 çıktı erken gebelik dendi bana aynı durumu yaşayan varmidir
Kan değeri 459 Ken zaten ultrasonda gözükmez ki acaba haftası mi erken demek istedi? 5000 falan olunca mi ne gözüküyordu sanırım ben bilmiyorum da 5 haftalıkken karından ultrason ile gözüküyor değerime bakmayı bırakmıştık 5 haftalık olduğum zaman muayeneye çağırmıştı doktorum