Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet garip saat 8 gibi göğüslerde şişlik başladı gün içinde de karına kramplar giriyor umutlanmak istemiyorum aklıma bile getirmek istemiyorum ama bunlar olunca aklımdan çıkmıyor4 gunde bunlarin olmasi garip degilmi bnce piskolojiktir canm
Henüz çok erken bence de bu kadar kısa sürede belirti yaşayan var mı bilmiyorum yine deEvet garip saat 8 gibi göğüslerde şişlik başladı gün içinde de karına kramplar giriyor umutlanmak istemiyorum aklıma bile getirmek istemiyorum ama bunlar olunca aklımdan çıkmıyor
Bencede öyle ama 1 hafta daha bekleyim bakalımHenüz çok erken bence de bu kadar kısa sürede belirti yaşayan var mı bilmiyorum yine de
Peki siz hamilelik geçirdinizmi geçirdiyseniz ne zaman başladı ve belirtileri nelerdiHenüz çok erken bence de bu kadar kısa sürede belirti yaşayan var mı bilmiyorum yine de
Şuan hamileyim daha çok yeni tabi .Ben yumurtlamanın 9. Günü falan belirtileri hissetmeye başladım aşırı bir kasık ağrısı giriyordu arada bi göğüslerimde hassasiyet vardı ve mide yanması gibi bişey oluyordu. Adete 6 gün kala test yaptım ve öğrendimPeki siz hamilelik geçirdinizmi geçirdiyseniz ne zaman başladı ve belirtileri nelerdi
Benim adetime 11 12 gün var bu gümler nasıl geçicek bilmiyorumŞuan hamileyim daha çok yeni tabi .Ben yumurtlamanın 9. Günü falan belirtileri hissetmeye başladım aşırı bir kasık ağrısı giriyordu arada bi göğüslerimde hassasiyet vardı ve mide yanması gibi bişey oluyordu. Adete 6 gün kala test yaptım ve öğrendim
Hiç bu kadar telaş yapmayın kafaya taktıkça günler zor geçiyor. Ben erken öğrendim ama yani o kadar zor ilerliyorki herşey değer artacak mı keseyi görecek miyim kalbi atacak mı falan derken bir sürü stres gerçektenBenim adetime 11 12 gün var bu gümler nasıl geçicek bilmiyorum
Varlığını yada yokluğunu öğrensem bu kadar stres yapmıycam ama şuan kesin bişey olmadığı için stresim bugünden itibaren başladı ve nasıl erken öğrendinizHiç bu kadar telaş yapmayın kafaya taktıkça günler zor geçiyor. Ben erken öğrendim ama yani o kadar zor ilerliyorki herşey değer artacak mı keseyi görecek miyim kalbi atacak mı falan derken bir sürü stres gerçekten
Adete 6 gün kala öğrendim erken gebelik testi yapıp sonra hemen kan vermeye gittim iki günde birde tekrarladım şimdi de keseyi görmek için bekliyorumVarlığını yada yokluğunu öğrensem bu kadar stres yapmıycam ama şuan kesin bişey olmadığı için stresim bugünden itibaren başladı ve nasıl erken öğrendiniz
Tamam teşekkürlerAdete 6 gün kala öğrendim erken gebelik testi yapıp sonra hemen kan vermeye gittim iki günde birde tekrarladım şimdi de keseyi görmek için bekliyorum