• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelikte kanama

senemgorgulus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2025
8
8
1
34
Son reglim 22 mayıs , 22 haziran tarihinde tuvalete gittiğimde hafif kırmıızı bir kanamam vardı , vajinal kanama nedeni ile acile gittim , beta hcg 3516 çıktı , ertesi gün kadın doğum uzmanına gittim karından ultrasonda bebeğin kesesi ve yolk kesesi göründü , kesenin sağ alt kısmımda kanama alanı olduğunu söyledi, düşük riski dedi 10 gün istirahat ve progestan başladı, dün akşama kadar kanamam olmadı , dün akşam peçeteye çok hafif pembe bi kanama geldi, bu sabahta yine çok az pembe bi kan geldi, herhangi bir ağrım sızım yok, endişelenmeli miyim, ilk gebeliğim korkuyorum
IMG_4447.webp

Merhaba canım bebeğin tutunabilmesi adına olabildiğince dinlen iş yapma hep yat progestan rahmini sağlamlaştırır bende daha önce düşük geçirdim banada progestan verdiler ama benimki kan pıhtılaşmasımdan düşmüş kanamalarında hep leke leke geliyordu ilk başka doktora gitmiştim hiç bana ilaç takviye vermedi doktorumu değiştirdim o bana iğne verdi progestan verdi ama yaşayacağı yokmuşki olmamış kürtaj üzerinden 7ay geçti şimdi test yaptım 23haziran adet olmam gerekiyordu olmadım testimde silik çizgi çıktı bende korkuyorum doktora gitmedim henüz testlerimi 2gğndğr yapıyorum silik çıkıyor normal mi anlamadım bende sürekli uzanıyorum dinlenip düzenli beslenmeye çalışıyorum ama kimyasal olmasından da kokrıyorum daha önce kimyasalda geçirdim inşallah rabbim brbişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder

Back