Erken Gebelikte kanama=(

haykirik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
7
0
36
Adana
Merhaba hanımlar. 6 haftalık hamileyim ama hafif kanamam vardı. Dün doktora gittim, alttan ultrasonla baktı, bebeğim sağlıklıymış,kalp atışları duyuluyor dedi. Ama eve geldim felaket bir kanama basladı. hemen yattım.Doktorum benım yapacagım bişe yok dedi. Sonra aklıma geldi, ultrason alltan ilk defa bakıldı, canımı çok acıttı hatta bagırdım epey. acaba ultrasın içerde bi yerleri yırttı da ondan mı kanama oldu? şimdi de hafif hafif var. Ne olur birileri bişeyler yazsın:( Doktora gidersem yine alttasn bakacak yine kanayacak =(

Canım benimde 6 haftalıkken kanamam oldu..dr a gittim alttan baktı ultrasonla kalp atışlarını duyduk..sonra yolda biraz daha kanamam oldu..Takip eden 4-5 gün sürekli kahverengi lekelenmeler oldu..şimdi 11. haftadayız bir şey yok..İnşallah bir şey olmaz içini ferah tut..

evet şimdi de kahverengi lekelnemelerim var ama kanama azaldı. çok mutlu oldum şimdi yaaa, cok saol valla ferahladım=)

evet şimdi de kahverengi lekelnemelerim var ama kanama azaldı. çok mutlu oldum şimdi yaaa, cok saol valla ferahladım=)

önemli değil canım..Bende çok korkmuştum olunca..Galiba alttan ultrasonla bakmasının etkisi oluyor..Çünkü ben bu kanamadan 5 gün sonra kontrole gittim tekrar alttan baktı ve lekelenmelerim azalmıştı yeniden başladı..Sonra tamamen kesildi..

şimdi lekelenme varsa korkma, aynı şeyi bende yasadım.. kendini yorma uzan dinlen.. düzelicektir

evet cnm şimdi lekelenme var hafif, zaten hiç bir işe elimi sürmüyorum yatıyorum anca=) böyle giderse 100 kilo olcam :)

Back
X