Gebeliğe Hazırlık Erken gebelikte neler hissettiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Madamoisellee

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
476
1.004
28
  1. Kasık göğüs ve bel ağrıları
  2. Bulantı baş dönmesi uyku hali
  3. Kabızlık veya ishal
  4. Sık sık idrara çıkma
  5. Göğüs renginde şeklinde veya yapısında değişiklikler
  6. Lekelenme şeklinde kanamalar
  7. Şişkinlik
  8. Hiçbir belirti olmayıp sadece adet gecikmesi
  9. Diğer

Son düzenleme:
  1. Kasık göğüs ve bel ağrıları
  2. Bulantı baş dönmesi uyku hali
  3. Kabızlık veya ishal
  4. Sık sık idrara çıkma
  5. Göğüs renginde şeklinde veya yapısında değişiklikler
  6. Lekelenme şeklinde kanamalar
  7. Şişkinlik
  8. Hiçbir belirti olmayıp sadece adet gecikmesi
  9. Diğer
Şişkinlik
Göğüs ucu hassasiyeti
Sık idrara çıkma
Kasıklarımda adet olacakmış hissi

Ben bunları yaşamıştım ama hiç belirti yaşamayan arkadaşlarımda mevcut 🌿

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu
Kanda da çıkmamışsa adetini bekle belki sökülür.
Belki stressden gecikme yaşamış olabilirsin

Şişkinlik
Göğüs ucu hassasiyeti
Sık idrara çıkma
Kasıklarımda adet olacakmış hissi

Ben bunları yaşamıştım ama hiç belirti yaşamayan arkadaşlarımda mevcut 🌿
Anket yapmaya çalıştım ama başaramadım 😊

Seninkiler genel belirtilerden yani çoğunun yaşadığı cinsten. Adetime 3 gün kaldı hiçbir belirti yok merak ettim benim gibi olan varmıdır diye 🧡

Stresten olsa önceden gelip sonrada gelmesi gerekmezmiydi
Birikebiliyor kiminde. Görümcem cocuk istemeye basladıgında 2 ay adet görmedi ara ara lekelenmeleri oldu testi pozitifti ama kanda çıkmadı. Dr testin yanıldıgını söyledi. O yüzden 1 hafta sonra gittiğinde daha detaylı öğreneceğini düşünüyorum.
gönlünce olsun inşallah🙏

Anket yapmaya çalıştım ama başaramadım 😊

Seninkiler genel belirtilerden yani çoğunun yaşadığı cinsten. Adetime 3 gün kaldı hiçbir belirti yok merak ettim benim gibi olan varmıdır diye 🧡
İnşallah vardır mutlu haberi alırsın🥰🥰🤗

Birikebiliyor kiminde. Görümcem cocuk istemeye basladıgında 2 ay adet görmedi ara ara lekelenmeleri oldu testi pozitifti ama kanda çıkmadı. Dr testin yanıldıgını söyledi. O yüzden 1 hafta sonra gittiğinde daha detaylı öğreneceğini düşünüyorum.
gönlünce olsun inşallah🙏
Senin ne belirtilerin var canım

Back
X