Erken gebelikte silik çıkıp kan testinde sonucunuz nasıl geldi yaptıranlar bakabilir mi lütfen

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1190626" data-quote="elinzaaq" data-source="post: 79071393" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=79071393" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-79071393">elinzaaq .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Canım benim ki awox marka çok nadir yalancı pozitif çıkarıyor diye biliyorum sence var mı benim ki </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Bence var canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1178080" data-quote="kutupyildizi123" data-source="post: 79071512" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=79071512" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-79071512">kutupyildizi123 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Bence var canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Hiç sanmıyorum gibi canım ama bakalım yarın tekrar testi yenileyeceğim ama bilmiyorum</div>

Back