Ayy inslalah yaa çok teşekkür ederim Allah sizlerede nasip etsin bir kez kimyasal geçirince herhalde kalp atışını duyana kadar emin olamayacagmPozitif canım kan ver hayırlı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inslalah yaa çok teşekkür ederim Allah sizlerede nasip etsin bir kez kimyasal geçirince herhalde kalp atışını duyana kadar emin olamayacagmPozitif canım kan ver hayırlı olsun
İnslalah aminn ben kimyasal geçirdigim zaman çok barış şekilde belirti yaşamıştım bunda yok öyle ne hastalık belirtisi var ne doğru düzgün gebelik belirtiai sadece sabhlari mide bulantım oluyor hafif midemde hep bir değişik durum brde tiksinme yaşadım o şekilde test yaptım şüphelendmAmin inşallah hepimiz kavuşuruz bence kimyasal değildir çok net çünkü
Doğru diyorsun herkes öyle diyor her çocuk ta aynı belirti olmuyormuş yarın gdiecegim az da olsa yükseliyor illa değer çıkar diye düşünüyorum eğer varsaBelirtilere çok takılma herkeste çok farklı olabiliyor sen en kısa zamanda kanda baktır doktora git
İnslalah Allah herkeze nasip etsinAynen çıkar canım
Aynen çıkar canım
İnslalah Allah herkeze nasip etsinAynen çıkar canım
CanBelirtilere çok takılma herkeste çok farklı olabiliyor sen en kısa zamanda kanda baktır doktora git
Merhaba canm kan tahlili için gittim bugün beta HCG 225 çıktı Perşembe günü tekrar çağırdı yükselmesine bakacak inslalah yükselir yaaAynen çıkar canım
Hayırlı olsun bana da dua et çok sevindimİnslalah Allah herkeze nasip etsin
Can
Merhaba canm kan tahlili için gittim bugün beta HCG 225 çıktı Perşembe günü tekrar çağırdı yükselmesine bakacak inslalah yükselir yaa![]()
Teşekkür ederim canmHayırlı olsun bana da dua et çok sevindim
Pozitif canım kan ver hayırlı olsun
Kan verdi mi inşallah o mutluluğu tatmissindir inşallah bende tadarimKızlar merhaba benim gebelik testlerimede bakar mısınız lütfen birisi erken gebelik adetten üç gün önce yaptım bu şekilde silik çıktı diğeride kaset test onu da tam adet olacgim gün bugün yaotim oda silik çıktı sizce var midir ? İlk 2 dk içerisinde çıkan sonuçlar bu arada anında fotosunu cektim
AminnnnHayırlı olsun bana da dua et çok sevindim
Evet canm çok şükür tattım Allahim sana da nasip etsin isteyen herkeze inşallah bugün doktora gittim kese göründü 5 haftaligiz kalp atışı için gideceğim inslalah kalp atışınıda duyarım Allah herkese nasip etsinAlla
Kan verdi mi inşallah o mutluluğu tatmissindir inşallah bende tadarim