Erken gebelikte silik çizgi

Amin inşallah hepimiz kavuşuruz bence kimyasal değildir çok net çünkü

Amin inşallah hepimiz kavuşuruz bence kimyasal değildir çok net çünkü
İnslalah aminn ben kimyasal geçirdigim zaman çok barış şekilde belirti yaşamıştım bunda yok öyle ne hastalık belirtisi var ne doğru düzgün gebelik belirtiai sadece sabhlari mide bulantım oluyor hafif midemde hep bir değişik durum brde tiksinme yaşadım o şekilde test yaptım şüphelendm

Belirtilere çok takılma herkeste çok farklı olabiliyor sen en kısa zamanda kanda baktır doktora git

Belirtilere çok takılma herkeste çok farklı olabiliyor sen en kısa zamanda kanda baktır doktora git
Doğru diyorsun herkes öyle diyor her çocuk ta aynı belirti olmuyormuş yarın gdiecegim az da olsa yükseliyor illa değer çıkar diye düşünüyorum eğer varsa

İnslalah Allah herkeze nasip etsin 🙏

Can

Merhaba canm kan tahlili için gittim bugün beta HCG 225 çıktı Perşembe günü tekrar çağırdı yükselmesine bakacak inslalah yükselir yaa 🙏🤲
Hayırlı olsun bana da dua et çok sevindim

Alla
Pozitif canım kan ver hayırlı olsun
Kızlar merhaba benim gebelik testlerimede bakar mısınız lütfen birisi erken gebelik adetten üç gün önce yaptım bu şekilde silik çıktı diğeride kaset test onu da tam adet olacgim gün bugün yaotim oda silik çıktı sizce var midir ? İlk 2 dk içerisinde çıkan sonuçlar bu arada anında fotosunu cektim
Kan verdi mi inşallah o mutluluğu tatmissindir inşallah bende tadarim

Alla

Kan verdi mi inşallah o mutluluğu tatmissindir inşallah bende tadarim
Evet canm çok şükür tattım Allahim sana da nasip etsin isteyen herkeze inşallah bugün doktora gittim kese göründü 5 haftaligiz kalp atışı için gideceğim inslalah kalp atışınıda duyarım Allah herkese nasip etsin 🙏🤲

Back
X